banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Sporun Nabzı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yıldızlarda Polemitya Parladı..! U15 Şampiyonu BİNATLI..! (1-0)
banner98

YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı.

HAKEMLER: Cemal Sarı, Eren Zeki Uçar, Özgür Cem Taşdemir

BİNATLI U-15: Şahin(Elmas dk.6)Baran(Burak dk. 70)Süleyman, Arda, Mustafa(Cemal dk. 49)-Bahaddin, Berke, Erdem(Kadir dk. 69)Nevzat, Hasan, Hüseyin

YENİCAMİ U-15: Övğü(Furkan dk. 46)H.Samet, Emirhan, Barış, Bilal(Ekrem dk. 64)Arda, Umut, Ege(Rifat dk. 70)Muhittin, Ahmet(Can dk.8)(Hasan dk. 80)Özgür(Muhammed dk. 3)

GOL: Dk.60 Nevzat (BİNATLI)

KTFF U15 Final maçı dün akşam Mete Adanır Stadı'nda oynandı. BinatlıU15 Takımı, rakibi YenicamiU15 Takımı'nı 1-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Bu şampiyonluk Binatlı'nın U15 Ligindeki ilk şampiyonluğu oldu.

5. dakikada Binatlı defansının uzaklaştıramadığı topu alan Yenicami futbolcusu Muhittin son çizgiye kadar indikten sonraki vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

33. dakikada Binatlı serbest vuruş kazandı. Hasan’ın direkt kaleye vuruşunda kaleci Övgü güçlükle topu kornere attı.

38. dakikada Yenicami’den Muhammed’in kullandığı faul atışında kaleye gitmekte olan toğu kaleci Şahin iki hamlede kontrol edebildi.

53. dakikadaki atakta Yenicami’den Umut’un rakip ceza alanına girmeden attığı sert şutta top yandireğin hemen yanından dışarı gitti.

55. dakikada Yenicami’den Muhammed’in sağ taraftan orta şut karışımı vuruşunda top uzak taraftaki direğe de vurarak auta çıktı.

60. dakikada Binatlı öne geçti. Bu dakikada kullanılan kornerde Yenicami defansı topu istediği gibi uzaklaştıramadı. Ceza alanı içinde topa çok sert vuran Nevzat topu filelere göndererek Binatlı’yı 1-0 öne geçirdi.

67. dakikadaki Yenicami atağında Muhuttin’in ceza alanı dışından vuruşunda top üst ağlarda kaldı.

78 dakikada Yenicami takımından Muhammed rakip yarı alanine ortalarından bir serbest vuruş kazandı. Kaleye giden topu kaleci Elmas zor da olsa kornere atarak rakibine gol şansı tanımadı.

Maç da bu skorla bitince Binatlı U-15 takımı şampiyon oldu. Şampiyon Binatlı’ya Şampiyonluk kupası ile her iki takım oyuncularına madalyalar KTFF Başkan vekili Oçun Kamalı tarafından verildi.

HABER VE FOTOLAR : CEMİL GARİP 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75