banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak.. kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yıldızlar Karması, Dünya Yıldızlarını Devirdi..! (6-5)
banner98

Nicosia Finans, Merit Hotel ve Redif Nurel Constructıon sponsorluğunda dün akşam Atatürk stadında yapılan organizasyona Dünyanın ve Türkiye’nin önemli yıldızları sahada ter döktü.

Son yıllarda futbolumuza birçok önemli yıldızın gelmesini sağlayan, LuaLua, Billy Mehmet, Eneramo gibi Dünya yıldızlarını futbolumuza kazandıran menajer Tekin Birinci, Lefkoşa Atatürk Stadı’nda Dünya yıldızlarını bir araya getirerek Nijeryalı Nwankwo Kanu vakfı, Lua Lua vakfı ve ülkemizden ÖZEV vakfına akşam toplanan gelir bağışlanacak..

Karşılaşmayı Savaş Tilki yönetirken, K.Kaymaklı kalecisi Ali Duvarcı bu maçta jubile yaparak adını tarihe yazdırdı.

LuaLua, Kanu ve Tekin Birinci'nin işbirliğinde dün akşam forma giyen yıldızlar arasında, ENARAMO, ALEX SONG, KANU, PASCAL CHIMBONDA, MİCAEL ESSEİN, AYEGBENİ YAKUBU, TANJU ÇOLAK, HAMİ MANDIRALI, TUGAY KERİMOĞLU, SOULEYMANE YOULA, HASAN KABZE, GÖKHAN EMERCİKSİN, AHMET DURSUN, FEYYAZ UÇAR, ORHAN KAYNAK VE YATTARA ülkemiz futboluna damga vuran Kemal Uçaner, Kadri Alagöz,  Derviş Kolcu, Ali Oraloğlu, Ahmet Çeliker, Redif Nurel, Jagues, gibi isimler gözlerimizin pasını sildi.

Gösteri karşılaşmasında özellikle Tugay Kerimoğlu ve Yakubu izleyenleri hayran bırakırken her hareketleri ile alkış topladılar. 

Dünya Karması Yıldızlar Karması Maçında, Kanu ‘nun kaptanlığını yaptığı Dünya Karması takımının Hocalığını eski teknik adamlardan Ertan Ali Tümsoy yaptı.

Dünya Karması Yıldızlar Karması maçında Yıldızlar Karması Teknik Direktörlüğüne ise Küçük Kaymaklı’nın efsane futbolcularından, bir dönem kupalara ambargolar koyan kurt hoca, yılların Antrenörler Derneği Başkanı Süleyman Göktaş yaptı.

Bu muhteşem organizasyonda Yıldızlar Karması, Dünya Karmasını 6-5 yenerken sergilenen güzel hareketler seyircilerden büyük alkış aldı.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın sembolik başlama vuruşunun ardından geçmişe damgasını vuran birçok yıldız futbolcu gözlerimizin pasını alırken yaklaşık 1500 -2000 kişi bu karşılaşmayı izledi. 

Fotolar : Cemil Garip 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75