banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşiltepe'den Muhteşem Tombala, Muhteşem İkramiye..! Bu Gece 86 Bin TL Dağıtacaklar..!
banner98

BTM 2 liginde ilk kez mücadele eden ve ilk devreyi lider kapatan Yeşiltepe Ilgaz takımı dört koldan çalışmaya devam ederken geçen hafta muhteşem bir tombala gecesi ile gündeme otururken bu gece 2. kez daha büyük ikramiye ile yine hem para dağıtacak hem eğlendirecek.

Dev ikramiye yanında şölen havasında müzik ve yemek standları ile bir karnaval havasında tombala gecesi düzenleyen Yeşiltepe Ilgaz yönetimi her çarşamba adanın dört bir yanından gelecek olan vatandaşlara güzel bir gece yaşatarak bolca da para kazandırmaya başlarken geçen haftaki ikramiyeyi 21 bin tl artırarak 65 binden 86 bine çıkardı. 
Alper Özorun başkanlığına harıl harıl çalışan yönetime son zamanlarda kurulan ve büyük destek veren Kadınlar Komitesi Başkanı Özlem Tüylü ve yönetimi yoğun mesai harcamaya devam ederken bu gece 2.kez gerçekleşecek tombala gecesinde daha büyük katılım bekliyor...

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75