banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşilova en nihayet (1-2)
banner98

Merit Alsancak Yeşilova’yı galibiyete götüren golleri Fidelis ve Mejdi Direniş atarken, K.Kaymaklı’nın tek golü Felix’ten geldi.

Yer: Şht Hüseyin Ruso

Hakemler: Fehim Dayı, Engin Akkagün, Serdar Gürpınar

K.Kaymaklı: Raif, M.Kaygısız, Sena, Muhammed, A.Öztürk(69.Dk Tuğrul)Felix, İ.Kaba, A.Hatay, Kemal(69.Dk Arda)Bahadır, Yağış(69.Dk Hasan Evren)

Merit Alsancak Yeşilova: Kemal, Billy, Mejdi, M.Tekin(69.Dk M.Kum)Fidelis, Cemal(74.Dk Memduh)Bayram, Vakkas(90.Dk Güvenç)Gökhan, Fatih(46.Dk Selçuk)M.Vardi

Goller: 41.Dk Felix(K.Kaymaklı)9.Dk Fidelis, 89.Dk Mejdi(M.A.Yeşilova)

9.dakikada yaklaşık 30 metreden kazanılan serbest vuruşta çok sert yerden düzgün vuruşla kaleye çektiği sutta top yan kale direğinin dibine vurarak ağlarla kucaklaştı 0-1.

23.dakikada soldan ceza alanı dışından yine Fidelis çok sert vurdu ancak kaleci Raif bu pozisyonda başarıyla topu uzaklaştırdı.

40.dakikada rakip ceza alanı üzerinde topla buluşan Ahmet Öztürk, hareketlenen arkadaşı Felix’in önüne topu bıraktı bu oyuncuda güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-1.

47.dakikada gelişen Merit Alsancak Yeşilova atağında ikinci yarı oyuna giren Selçuk ceza alanı üzerinde topla buluştu sert şutu direği yalayıp dışarı gitti.

78.dakikada Mehmet Kum derinlemesine atılan pasta kaleci Raif ile karşı karşıya kaldı ancak istediği vuruşu yapamadı.

79.dakikada Hasan Celil Evren rakip ceza alanı çizgisi üzerinde topla buluştu müsait pozisyonda topu dışarı attı. 

89.dakikada soldan ceza alanı içine yapılan ortada Mejdi topla buluştu ve vuruşunda topu ağlara göndererek takımının deplasmanda 2-1 galip gelmesini sağlayan isim oldu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Yeşilova En Nihayet (12)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75