banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşilova cephesinde Olgun Canik'e tepki
banner98

Cihangir ile Merit A.Yeşilova arasında oynanan karşılaşmanın 35.dakikasında Cihangir kenar yönetiminin maçın 4.hakemi Olgun Canik'e itirazları neticesinde orta hakem Mustafa Öztugay'ı yanına çağıran Canik küfrettiği gerekçesi ile Ömer Gül'ü kırmızı kartla oyundan attırdı.
Kırmızı kart sonrası saha içerisi karıştı ve Ömer Gül hakemin üzerine yürüdü. Yeşilova kenar yönetimi ile Cihangir kenar yönetimi arasında gergin anlar yaşandı. Bütün bu yaşananlar neticesinde Yeşilova antrenörlerinden Irmak Asena Karadağ da kırmızı kart, oyunculardan kaleci Cenk ve Vakkas da sarı kartla cezalandırıldı.
Hatırlanacağı üzere Mağusa Spor Akademisi ile China Bazaar Gençlik Gücü arasında oynanan Puma Kadınlar Ligi finalinin orta hakemi olan Olgun Canik kötü yönetimi sonrası ligin ilk 5 haftasında KTFF tarafından dinlendirilmiş ve maç verilmemişti. Dünkü Cihangir-Merit A.Yeşilova maçında bu sezon ilk kez görev alan Canik yine maçın önüne çıkan isim oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75