banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kartal Cihangir MTG Maçı A Sporda Naklen Yayınlanacak.. Düzkaya Kaçtı Kayseri Yolcusu..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yenicami’den Başbakana Ziyaret..!
banner98

Üstel; “1970’li yıllardan itibaren Lefkoşa’nın önde gelen spor kulüplerinden biri olan Yenicami’yi ağırlamak bizlere mutluluk veren bir olaydır. Yenicami, ülkemiz futbol takımlarının önünü açan, yol gösteren nadide kulüplerden biridir. Bu kulübümüzün başarılı olması taraftarlarını mutlu edeceği gibi bizleri de mutlu edecektir. Görevde bulunan yönetime başarılar diliyorum” dedi.

AMACIMIZ ÜLKE GENÇLİĞİMİZİ SPORA YÖNLENDİRMEKTİR

Hükümet olarak Yenicami gibi ülkemizde bulunan tüm kulüplere gereken desteğin verildiğini belirten Üstel, “İnanıyoruz ki hükümetimizin kulüplere vereceği desteklerle ülkemizdeki futbol çok daha iyi seviyeye çıkarılacaktır. Hükümetimiz sadece futbola destek vermekte kalmamakta ülkede var olan her çeşit spor alanına da katkı sağlamaktadır. Amacımız ülke gençliğimizi spora yönlendirmektir. Dileğimiz sporla uğraşan genç bir nesil yaratmaktır. Bir ülkenin sporla uğraşan genci ne kadar fazla olursa, o ülkenin de geleceği o kadar aydınlık olur. Sporla uğraşan gençler başarıyı isteyen, başarılı olabilmek için elinden geleni yapan gençlerdir ve bu gençlerin spordan kaynaklı kazandıkları bu alışkanlık bir ülkenin geleceği için çok önemli bir durumdur” şeklinde konuştu.

YUSUF KAPTAN SAHASI YENİLENECEK

Üstel, “Yenicami’nin tarafımıza yapmış olduğu talep üzerine Yusuf Kaptan Sahası’nın keşif raporu hazırlanarak eksiklikler saptanmıştır. İlk etapta Yusuf Kaptan sahasının zemini yenilecek sonrasında da kalan eksiklikler giderilecektir. Bu vesileyle Başbakanlık olarak Yusuf Kaptan sahasının zeminin tamamlaması için gereken desteği vereceğimizi buradan bir kez daha belirtmek isterim” dedi.

BAŞBAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

YAK başkanı Ahmet Gençosman’da bir konuşma yaparak, “Yönetim olarak kulübümüzün yapacağı yeni yatırımlarla ülke sporunun gelişmesine ve kulübümüzün başarılı olabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda tespit ettiğimiz eksikliklerden bir tanesi de Yusuf Kaptan sahasının zemininde problemler olduğudur. Zeminin yeniden yapılması için talebimiz olmuştu. Başbakanımız geri çevirmeyerek, zaman kaybetmeden gereken talimatı vermiştir ve gereken çalışmalar başlamıştır. Başbakanımıza kulübümüz yöneticileri, taraftarları ve sporcuları adına teşekkür ederiz” dedi.

   

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75