banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yenicami Ağdelen Spor Kulübünü Esefle Kınıyoruz..! Yaptıkları Kanımızı Dondurdu..!
banner98
Kamuoyuna Duyurulur
17 Ekim akşamı oynanan Yenicami - Merit Alsancak Yeşilova karşılaşmasında Yenicami futbolcusu Mete Sağır’ın Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu soruşturma merciinin araştırması sonucu disipline sevk edildiğini 20 Ekim Pazartesi günü sebebiyle birlikte öğrenmiş bulunmaktayız.
Vaka sayıları ülkemizde ve tüm Dünyada düşmeden can almaya devam etmektedir. Ligimizin başladığı gibi bitmesi için alınan bu kadar tedbir varken, tribünlere maç izlemeye gelecek seyircilerden ve aşılanmış olan tüm futbolcularımızdan her hafta antijen ve PCR testi istenirken seyircinin azalacağını bile bile ligimize her türlü tedbiri alarak başladık. Alınan tüm bu tedbirlere rağmen bir kulübün yönetiminin ve teknik heyetinin maçtan 2 gün önce karantinaya alınmış birinci derece temaslı bir futbolcunun koluna takılan karantina bilekliğini çıkarttırıp telefonu da evde bıraktırılarak maça getirilen, sadece bir maç için hem kendi futbolcularını hem de bizim futbolcularımızı ailelerimizi ve tüm ligi etkileyecek sonuçlar doğurmasını göze alarak bile bile bu futbolcuyu oynatan Yenicami Ağdelen Spor Kulübünü esefle kınıyoruz.
Kanımızı donduran bu konu zaten hiç kimsenin haberi olmadan federasyon tarafından disipline verilmiştir. Bizim şuana kadar hiçbir şekilde şikayet dilekçemiz bulunmamaktadır. Etik olmadığı iddia edilen bu şikayeti Yenicami Spor Kulübü’nün yaptığı basın açıklaması sonrasında yarın sabah federasyona şikayet edip gerekirse de polise suç duyurusunda bulunacağız. Aynı durumda olan Mağusa Türk Gücü, Göçmenköy ve diğer bir kaç kulübümüz futbolcularını karantinadan çıkartmamışken Yenicami'nin bu davranışı Kıbrıs Türk Futboluna bir ihanettir. Kendilerinin yaptığı ayıbı bir de kulübümüzün şikayeti üzerine disipline verilmişler gibi kamuoyuna etik olmayan davranış diye üste çıkılmaya çalışılması kabul edilebilir bir davranış değildir. Ayrıca “ maç içinde yaptıkları ortadadır ” cümlesi bizleri rahatsız etmiştir. Hepimizin gözü önünde Yenicami futbolcusu Hüseyin Sadıklar’ın teknik direktörümüz Şenol Canbulat’ın karın boşluğuna attığı becerikli gizli yumruk neticesinde nefessiz kalmış ve yere yığılmıştır. Tam bu esnada olayı net gören kulüp malzemecisi ve kaleci antrenörümüz tepki göstererek ilgili futbolcuyu itmiş ve ortalığı karıştırmaya hazır olan futbolcuda kendini yere atmıştır. Akabinde 50 metre uzaklıkta bulunan Yenicami yedek kulübesi ve teknik heyeti ile tribünden seyirciler bizim kulübemize gelip saldırmaya çalışmışlardır. Futbolcularımızda karşılık vermeye çalışırken 1 - 0 önde olduğumuz ve iyi oynadığımız maçta olay çıkmasın diye futbolcularımızı uzaklaştırmak üzere sahaya giren seyircimiz Yenicami’in yapmak istediğine engel olmuş ve olaylar büyümeden engellenmiştir. Sahaya giren 4 - 5 kişi kavgayı önlemiş 3 kişi de nefessiz kalan Şenol hocamıza müdahale etmiştir. Şenol hocamızın nefessiz kaldığı anda yere yığılması ve panikten attığı taklalar futbolcunun antrenöre attığı yumruğun önüne geçmiştir. Bu da bizi derinden yaralamıştır. “ İşte maç içinde yaptıkları ortadadır” cümlesi önde bulunan ve iyi oynayan taraf olan takımımıza değil toplum sağlığını düşünmeyerek maçın başından itibaren Yenicami takımına yakışan bir cümledir.
Saygılarımızla…
Merit Alsancak Spor Kulübü

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75