banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeniboğaziçi’nde tüzük değişikliği yapıldı
banner98

Birinci Lig ekibi Yeniboğaziçi’nde gerçekleştirilen tüzük genel kurulunda mevcut tüzüğün 2 maddesi oy çokluğu ile değiştirildi. Bugün sabah saat 10.00’da başlayan genel kurula katılım yoğun oldu. Tüzük tadilatı için yapılan kurulun Divan Başkanlığı’nı İsmail Bozkurt yaparken yardımcılığı görevini Kemal Köseoğlu ve Fikri Kuşaf yerine getirdi.

 Asgari ücretin 40 katından fazla borç devredilemeyecek

   Tüzük tadilatı için toplanan genel kurulda en çok tartışma yaratan konu geçmiş yönetimlerin kulübe bıraktığı borçlar olurken konu ile ilgili olarak tüzüğün ilgili madesi oy çokluğuyla değiştirildi. Bundan böyle Yeniboğaziçi’nde göreve gelen yönetimler asgari ücretin 40 katından fazla borç bırakamayacak. Eski yönetim yeni yönetime asgari ücretin ancak 40 katı kadar borç devredebilecek. Kurulda ayrıca bundan böyle aidatların en az 100 TL olması da ilgili tüzük maddesi tadil edilerek kabul edildi.

 Alt yapı yeniden yapılandırılacak   

   Gerçekleştirilen genel kurulda ayrıca alt yapının idamesi ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için yönetimle birlikte eski yöneticiler ve başkanlardan oluşacak bir komite oluşturulmasına ve alt yapının yönetiminin birlikte sürdürülmesi yönünde çalışma başlatılmasına karar verildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75