banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeniboğaziçi Şanssızlıklarla Boğuşuyor..!
banner98

Sezon öncesi yapılan hazırlık çalışmaları sırasında başlayan sakatlıklar covit pozitif vakaları ve temeslılar ile birlikte takımın büyük bir bölümünü etkiledi.

Hazırlık döneminde Hüseyin Genel, Zübeyir Elmazoğlu ve Ramadan Agdaç Covit-19’a Yakalanarak uzun bir süre hazırlık dönemi geçiremedi. Ayrıca yine hazırlık döneminde Doğuş Özer ayak bileği sakatlığı geçirip sezonun ilk 5 Haftasını kaçırmış oldu, Zübeyir elmazoğlu üst ön adalesinde yırtık tesbit edildi ve 3 hafta daha hazırlıklardan mahrum kaldı. Ayrıca Dumlupınardan kiralanan Sol kanat oyuncusu Mert özcömer de sakatlıklardan nasibini alanlar arasında ve sezon öncesi ayak bileğinden sakatlanan oyuncu liğin ilk 4 haftasını kaçırdı.

Bu sakatlıklarla lige giren Yeniboğaziçi ligdede aynı şekilde şanssızlığı devam etti ve *ligin 2 haftasında karşıyaka maçında Tcli Defans oyuncusu Mehmet Çelik darbe sonucu burnu kırıldı ve takımını 2 hafta yalnız bıraktı. *Aynı maçta yetenekli hücum oyuncusu Ramadan Agdaç’ın ise el parmak kemiği kırılarak takımını 4 hafta yalnız bırakmak zorunda kaldı Ayrıca *Can özbilen üst adale sakatlığı 3 hafta *cemil awwad arka adale sakatlığı yaşamasına rağmen sorumluluk alarak hafta boyunca iğne tedavisi görüp son maça yetişti. (Sakatlığı devam ediyor) *Hüseyin genel in yaşadığı kasık sakatlığı devammediyor. *ayrıca GG maçı öncesi kaptan Burçin Kerimoğlu ve genç ortasaha Hasan Kaffaoğlu Temaslı durumuna düşerel takımını yalnız bıraktı. *Defansın vazgeçilmezlerinden olan Derviş Özeralp ise gördüğü kırmızı kart ile takımını çanakkale ve GG Maçlarında yalnız bıraktı Son olarak ise *Çağrı Sarpoğlu Gençlik Gücü maçının son anlarında aldığı darbe sonucu burnu kırılarak oyun dışına alındı. *Genç ve yetenekli kaleci İsmail birşen ise dünkü antrenman sırasında eli kırılarak camiayı üzdü. Bir sezonda yaşanmaması gereken salatlıkların ilk 5 Haftada başlarına geldiğini dile getiren Teknik Patron Eralp Şerifoğlu uzun yıllar futbolun içinde olduğunu ve yaşadığı En şanssız dönemden Geçtiğini belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75