banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01) Sapsızoğlu Muaythai ve MMA Müsabakaları Büyük Bir Coşku ile Yapıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yaşınses, Kendini Savundu..!
banner98

Merit Alsancak Yeşilova yönetimi G.Gücü maçı sonrası Mustafa yaşınses’in teknik heyete ve yönetime karşı söylemleri olduğunu iddia ederek geçtiğimiz gün kadro dışı bırakıldığını duyurmuştu.

Merit Alsancak Yeşilova’nın yıldız oyuncusu Mustafa Yaşınses ise bu karar ve açıklama sonrası bir açıklama yapma gereği duydum dedi.

Mustafa Yaşınses, kadro dışı bırakıldığını Çarşamba günkü idmanda hocamız Şenol Canbolat’tan öğrendim dedi. Bana, yönetimin beni kadro dışı bıraktığını ve bunu iletmenin kendisine söylendiğini ifade etti.

Bana neden kadro dışı bırakıldığımla ilgili hiçbir açıklama yapılmadı ve ben gerekçeleri basın aracılığı ile öğrendim.

Şunu belirtmeliyim ki basın yolu ile yapılan açıklamada bana yaptığım iddia edilen davranışların hiçbirini ben yapmadım.

G.Gücü maçı sırasında ayağıma kramp girmesi nedeniyle değişmek istedim ve beni değiştirmelerinin ardından teknik heyetle tokalaşarak yerime oturdum. Teknik heyete karşı hiçbir kötü davranışım ve söylemim olmadı.

Yönetime karşı kötü sözler söylediğim iddiasına gelince ise, yönetimimize karşı hiçbir kötü lafım olmadı ancak, takım futbolcularının bulunduğu massenger sayfasında son 4 maçta kazanmamızın ardından prim sistemi ile ilgili hiçbir takım arkadaşımın zarar görmemesini düşünerek yaptığım küçük bir eleştirimden yola çıkarak beni kadro dışı bıraktıklarını düşünüyorum.

Bu gelişmelerden sonra Merit Alsancak Yeşilova yönetiminin verdiği karara saygı duymamla birlikte, artık takıma geri dönüşümün söz konusu olmadığını da ifade etmek isterim.

Tüm Merit Alsancak Yeşilova camiasına ve takım arkadaşlarıma bundan sonra başarılar dilerim.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75