banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yasin: "Hedefimiz Çifte Şampiyonluk"
banner98

K-Pet Süper Lig'in ilk devresini 35 puanla en yakın takipçisi Türk Ocağı'nın 3 puan önünde tamamlayan Mağusa Türk Gücü'nde takım kaptanı Yasin Kurt, spor servisine konuştu. "Yolu yarıladık ama henüz şampiyon olmadık" Ligin ilk devresini değerlendiren Mağusa Türk Gücü takım kaptanı Yasin Kurt, "Yabancı futbolcularımızın aramıza biraz geç katılmasından dolayı lige istediğimiz gibi başlayamadık ama bu sadece bir sebep değil. Sanırım geçen sezonki başarının ardından biraz geç uyandık. İlerleyen haftalarda takım halinde kenetlenip güzel bir çıkış yakaladık. Hem form düzeyi hem de takımdaşlık olarak iyi bir noktaya geldik.

Ligin ilk devresini de istediğimiz noktada kapattık diyebilirim. Puan olarak biraz daha fazlasını toplayabilirdik çünkü takımımızda o kalite mevcut ama futbolda işler her zaman istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Sonuç olarak henüz daha bişey başarmış değiliz. Yolu yarıladık ama ligin ikinci yarıları her zaman daha zor olmuştur. Çok kaliteli futbolculardan oluşan bir kadromuz var. Buna bir de teknik heyet ve yönetimimiz eklenince ortaya şuan içinde bulunduğumuz gibi bir aile ortamı çıkarıyor ve bu da bizi oldukça keyifli bir ortamda en sevdiğimiz şey olan futbolu aile ortamı içerisinde oynamamızı sağlıyor. Bunun için yönetimimize, hocalarımıza ve bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

"Daha iyi bir MTG izlettireceğiz"

İkinci devre için de konuşan kaptan Yasin, "Geçen sezona göre bu sezon şampiyonluk yarışında olan takım sayısı daha fazla ve bu da ligi daha zevkli hale getiriyor. Ligi istediğimiz yerde noktaladık. Hedefimiz takım olarak bulunduğumuz seviyenin üstüne çıkmak ve sezon sonunda her iki kulvarda da ipi en önde göğüslemek. Amacımız ikinci devrede takım halinde ilk devreye göre daha iyi bir MTG izlettirmek olacak" şeklinde konuştu.

Haber: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75