banner108
Öne Çıkanlar Karşıyaka Attıkça Coştu.. (62) Dum-Dum Bağcıl Davulcu; Güzel bir mücadele olacak..! 1.LİGDE 11.HAFTANIN ARENA PANORAMASI..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yasin; Gönyeli Maçına İyi Hazırlandık..!
banner98

Lider Yenicami’nin 1 puan gerisinde şampiyonluk iddiasını sürdüren Mağusa Türk Gücü, ligin 20.haftasında ezeli rakibi Gönyeli ile karşılaşacak. Önemli mücadele Cumartesi günü Mağusa Canbulat Stadı’nda oynanacak. Ligin ilk devresinde oynanan maçı Gönyeli 5-1 kazanmıştı.

Zorluk derecesi yüksek olan ve iki camia için de büyük önem taşıyan maç öncesi MTG takım kaptanı Yasin Kurt ile bir röportaj gerçekleştirdik.

Yasin, maçın öneminin farkında olduklarını dile getirirken, tüm Mağusa halkını da maça davet etti. Tecrübeli futbolcunun açıklamaları şöyle; ‘’MTG-Gönyeli maçları yıllardan beri hep çekişmeli ve iki ezeli rakibin mücadelesi halinde geçen, önemli karşılaşmalara sahne olmuştur. Kıbrıs’ın önde gelen iki camiasının karşılaşacağı bu maçın önemi biz futbolcular için oldukça yüksek. Camiamız ve taraftarımız için de büyük önem arz eden bu maça çok iyi hazırlandık.

Ligin ilk maçında istemediğimiz bir skor aldık. Hem camiamıza kendimizi affettirip, hem de şampiyonluk yarışına devam edebilmemiz için bu karşılaşma bizim için çok önemli.

Tüm Mağusa halkını Cumartesi günü Canbulat Stadyumuna bizi desteklemeye davet ediyorum. Bizim için olmazsa olmaz olan bu karşılaşmadan güzel futbol ve 3 puanla ayrılmak tek hedefimiz. Umarım dostça ve her iki camiaya yakışan bir karşılaşma olur’’.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75