banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

 Ultracrows: "Takım Niye Top Oynamıyor"
banner98

 Ultracrows'un açıklaması şu şekilde; 

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

Hayatımızın her alanında Mağusa Türk Gücü'nü yaşamaya çalıştık. Sadece maç günleri değil haftanın her gününde formamızı t-shirtümüzü giydik. Dostlarımızı seçerken bile bir etken oldu. Yeri geldi geceleri soğuk demedik, yağmur demedik pankart boyadık pankart astık.

Ülkenin yol şartlarında ışıksız, çukurlu ve bozuk zeminlerinde tabut gibi otobüslerde kilometrelerce yol gittik. Doğrudur cebimizde yoktu ömrümüzden verdik yollara deplasmanlara stadlara atkılara. Çocuktuk büyüdük.

Biz büyüdük ama ülkemiz büyümedi. Yollar aynı kaldı, otobüsler aynı kaldı, stadlar aynı kaldı, hakemler aynı kaldı, düzen hep aynı kaldı. Değişmedi. Büyüyüp gelişemedi.

Ama gel gelelim takımın her puan kaybı, her yenilgisi, taraftarın tribünde olmamasına bağlanıyor. Nasıl ki tribünde olduğumuz için tebrik beklemiyoruz, olmadığımız zaman da hakaret duymak istemiyoruz!

Ülkenin bugünkü konumunda, ekmeğin bile 4 lira olduğu ülkemde, aile geçindiren insanlar için ömürlerinden de verecek çok az şey kaldı.

Futbolcu kardeşlerimizin ve yönetici abilerimizin de bilmesini isteriz ki bizler için de kolay değil sizlerden ayrı kalmak. Ama elimizden bu kadarı geliyor. Bu takımı sevmediğimiz için değil imkanlar yetersiz olduğu içindir.

Abilerimiz. Maçtan sonra siz bize sitem ettiniz ya sahada niye değildiniz diye. Sıra bizde. TAKIM NİYE TOP OYNAMIYOR? BUNUN SUÇLUSU TARAFTAR MIDIR?

İsimler gelip geçicidir. Aslolan Mağusa Türk Gücü'dür. Yaşasın Türk Gücü varolsun Mağusa gençleri!"

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75