banner108
Öne Çıkanlar Kartal Kayseri Yolcusu.. Hedef Süper kupa İkisi de çok rahat! Biri yükselişte
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ultra Crowstan Bir İlk..!
banner98

KKTC’nin en büyük taraftar gruplarından olan Ultra Crows, güçlü bir yapılanmaya gidiyor. Son yıllarda takıma verdiği destek ile bilinen Ultra Crows’a büyüklerden destek geldi.

Mağusa Türk Gücü’nün şampiyonluk yürüyüşünde kendilerine ülke futboluna örnek olmayı ilke edinen Ultra Crows, yeniden bir ilke imza atarak grubun yeni başkanını bir bayan olarak seçti. Ayşe Soykara, grubun yeni başkanı oldu.

Yeni Başkan Soykara, tüm Mağusa halkının bundan sonra içerde ve dışarda oynanacak olan tüm maçlara daha özverili bir şekilde destek vermesi gerektiğini ve bunu da sağlayacaklarını söyledi.

Grubun onursal başkanı Hakan Kara olurken, yeni yönetim kurulu ise şu şekilde oluştu;

Süleyman Öztinen, Osman Abuzet, Halil Gurşun, Selim Dinçyürek, Hasan Yıldırımsoy, Hasan Denizer, Fikret Günözger, Serkan Güven, Emine Gül ve Erhan Kara.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Ultra Crowstan Bir İlk..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75