banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Mehmet Bolkan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ultra Crows Yardıma Koşuyor..!
banner98

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) pandemi ilan ettiği koronavirüs (Covid-19) tehlikesi nedeniyle zor bir süreçten geçen ülkemiz ve ihtiyaçlı durumdaki halkımız için başlatılan yardım kampanyalarına ülkemizin en büyük taraftar grubuna sahip Mağusa Türk Gücü Ultra Crows da katılmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle, bu süreçte zor günler geçiren sıkıntı yaşayan Ailelerimize, destek olamak amaıyle gıda paketleri hazırlanarak yardım kampanyaları devam ediyor.

“Koşuyoruz ama hiç yorulmadan!”
Kıyılarımıza sığınan mültecilere yaptıkları yardımın ardından, Karantinanın başladığı ilk günlerde Hüsnü Falyalı’nın desteğiyle Mağusa bölgesinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapan Mağusa Türk Gücü Taraftar Grubu Ultra Crows dünde yine Mağusa'nın gönüllü insanları tarafından toparlanan gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada “Koşuyoruz ama hiç yorulmadan!”
“Şehr-i Müdafaa!”
#EvdeKal #Sabret

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75