banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Final 10 Mayısta.. Soykut Turnuvasında MGAnın Yıldızı Parladı..! MGA hız kesmiyor..! (100-73) İsmail Soydan ışıldıyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UEFA Başkanı Cefer'in Açıkladı..!
banner98

Avrupa futbolunda koronavirüs kriziyle mücadele devam ederken, UEFA Başkanı Alexander Ceferin önemli açıklamalarda bulundu. Avrupa kupalarını iptal etme gibi bir düşünceleri olmadığını belirten Sloven futbol adamı, sezonu tescil edilen liglerdeki kulüplerin Avrupa kupaları için ön eleme oynayacaklarını söyledi.

"MAÇLARI SEYİRCİSİZ OYNAYIP, SEZONU TAMAMLAYACAĞIZ"

"Şu anda olumsuz senaryolar hakkında düşünmek istemediğini açıklayan Alexander Ceferin, "Her şey olabilir, işler iyi de gidebilir kötü de. Ama biz iyimser kalıp, durumun düzeleceğini umut ediyoruz. Avrupa Kupaları'nı noktalamak için somut bir planımız var. Maçları seyircisiz oynayıp, sezonu tamamlayacağız. Avrupa Kupaları'nı iptal etme gibi bir düşüncemiz şimdilik yok. Ancak dünyada sadece Covid zamanında değil her an her şey iptal edilebilir. Ben bir peygamber değilim. Önümüzdeki bir - iki ay içerisinde neler olacağını bilemem. Ama durum şu anki gibi devam ederse bizim de planladığımız gibi ağustos ayı içerisinde sezonu noktalayacağımızdan eminim."

"SEZONU BİTİRMEYENLER ÖN ELEME OYNAYACAKLAR"

"Ulusal liglerin durumu ayrı. Onlar nasıl devam edip etmeyeceklerine kendileri karar verecek. Ama daha önce de belirttiğim gibi yüzde 80'inin sezonu tamamlayacağına inanıyorum. Sezonu bitirmeyecek olanlar ise Avrupa kupaları ön elemeleri oynayacaklar. Bunu göz önünde bulundurmaları gerekiyor."

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75