banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Korbay Değirmenlik Evinde Gülüyor.. (20)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Türkkan; "Hedefimiz İlk 5'de Bitirmek"..!
banner98

AKSA Süper Lig'in Mağusa ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar'da Pazar günü Girne'de oynanacak olan Türk Ocağı maçının hazırlıkları tamamlandı. Takım kaptanı ve kalecisi Türkkan Delideniz, spor servisine açıklamalar yaptı.

"Yonpaş Dumlupınar'ın geleceği emin ellerde"

Geride kalan 23 haftada kalesinde 26 gol gören Türkkan, tüm maçlarda 90 dakika boyunca forma giydi. Son haftalarda başarılı performansıyla takımının puanlar toplamasında önemli pay sahibi olan başarılı kaleci, "Sezon başında ilk 5'i hedeflemiştik. Şu an için hedefimize ulaşmadık ancak kalan maçlarda en iyi sonuçları alarak bu hedefe ulaşmak istiyoruz" dedi. 

Ligin ikinci sırasındaki ekiple 5 puanlık bir farklarının olduğunun altını çizen Delideniz, "Çok genç ve tecrübesiz bir takımız. Bu sezon ilk kez A takımda ve Süper Lig'de forma giyen arkadaşlarımız oldu. Her geçen hafta tecrübe kazanan bir ekibiz. Önümüzdeki sezon herkes çok daha iyi bir Yonpaş Dumlupınar seyredecek" ifadelerini kullandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75