banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Turan Altay Resmen Doğan'da..!
banner98

Geçtiğimiz hafta arası tecrübeli teknik adam Turan Altay ile prensip anlaşmasına varan Girne temsilcisi Doğan Türk Birliği kulüp binasında Altay’a imzayı attırdı.

Başkan Bayar Piskobulu ve yönetim kurulunun da hazır olduğu imza töreni sonrasında Turan Altay oyuncu grubu ile toplantı gerçekleştirdi.

4 Temmuz sezon açılışı

Doğan Türk Birliği’ne geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Altay, buraya gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti. Şampiyonluk için buraya geldiğini ifade eden Altay, eğer Doğan Türk Birliği şampiyon olmaz ise bu Turan Altay’ın başarısızlığıdır dedi. 4 Temmuz’da sezon açılışı yapacaklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı 36 kişilik oyuncu grubu olduğunu sezon açılışına kadar ise 36 kişilik sayının düşeceğini bunuda teknik ekibi ile belirleyeceğini söyledi. 

Erdinç Börekçi, Gökhan Güvensoy ve İbrahim Reis’in ekibinde yer alacağını belirten Turan Altay, sezon öncesi tüm planlamanın hazır olduğunu sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75