banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Transfer’de MTG’den İmza SHOW..!
banner98

Geçen sezon olduğu gibi bu sezona da transferde fırtına gibi giren MTG dün başlayan transfer sezonun 2. Günde imza Show yaptı.

6 oyuncu ile federasyona gelen MTG başkanı Koral Bozkurt ve yöneticiler Kemal Mahirel ile Çağrı Aktuğ işlemleri yaparak 6 yıldız oyuncuyu renklerine bağladı.

MTG’de gün bombası Uğur Gök oldu. MTG başkanı Koral Bozkurt eski oyuncusu Uğur Gök’ün bonservisini sabah Küçük Kaymaklı’dan aldı az önce de yıldız oyuncuya imza attırdı.

2016-2017 sezonunun devre arasında Başkan Şemmedi tarafından Mağusa Türk Gücü'nden Küçük Kaymaklı'ya bonservisli olarak satılan Uğur Gök, 2017-2018 sezonunda 36 gol atarak Gol Kralı olarak tarihe geçmişti.

Yeni sezonda da şampiyonluğu hedefleyen MTG uzun süredir renklerine bağladığı ancak bazı sorun ve pürüzler bulunan Gençler Birliği’nin yıldız oyuncuları Mehmet Erol ve Şenol Şöför’a da bugün federasyonda imza attırarak renklerine bağlayarak yine gövde gösterisine devam etti.

Mehmet Erol ve Şenol geçen sezonun ikinci devresinde Binatlı’ya kiralanmış ve aynı dönem içerisinde de Mağusa Türk Gücü’ne bonservisleri satılmıştı.

Kiralık Binatlı’da oynayan yıldız oyuncular sezonun bitmesi ile yeni takımları Mağusa Türk Gücü’ne döndüler ve bugün attıkları imzalarla artık Garga oldular.

Uğur Gök, Mehmet Erol ve Şenol Şöför dışında daha önce renklerine bağladığı kaleciler Yusuf Yontar, Ufuk Şimşek ve stoper Orhan Kalaycı’da bugün resmi imzayı atarak artık MTG’li olurken bu transferle gücüne güç katan sarı yeşilli ekip kadrosunu bir o kadar daha güçlendirmiş oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75