banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topaloğlu; "Genç Oyuncular Kazandırıp Düzkaya'nın Geleceğini Kurtarmak İstiyoruz"..!
banner98

Geçtiğimiz hafta Düzkaya'da göreve getirilen ve ilk maçında Esentepe'yi 2-1 mağlup ederek derin bir nefes Girne temsilcisi, 9.haftada Bostancı Bağcıl'a konuk olacak.

Teknik Direktör Hasan Topaloğlu, katıldığı bir radyo programında açıklamalarda bulundu.

11 yıl sonra yeniden Düzkaya'nın başında olduğu için mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, "Düzkaya ile güzel başarılar yaşadık. Özlemiştim. Artık yeni bir sayfa açma zamanı gelmişti. İlk maçımızı kazandık. Elimizdeki kadroyla en iyi mücadeleyi verdiğimizi düşünüyorum. Kaliteli gençler var. Onlara sıkça şans vereceğim. Devre arasına kadar maksimum puanı toplayıp önümüze bakacağız" dedi.

Bu hafta Bağcıl'a konuk olacaklarını söleyen Topaloğlu, "Ligde her maç zor. Bağcıl'da da kan değişikliği oldu. Bayram hocayla ilk maçlarını kazandılar. Zor bir maç olacağını düşünüyorum. Deplasmanda oynayacağız. Hedefimiz kazanmak olacak ancak o kadar da kolay olmayacak. Ana hedefimiz takımı play out dışında bırakıp, öz çocuklarımızla sürdürülebilir bir yapı yaratmak. İnanın Düzkaya'nın ve ülke futbolunun buna ihtiyacı var" dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75