banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Terim: İtiraz Etme Zamanı Değil. Çıkıp Oynayacağız..!
banner98

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs salgının sonrası liglerin geleceği hakkında konuştu.

Ligler başlamadan önce yapılacak hazırlık sürecinin farklı olacağını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, en az 3 haftaya ihtiyaçlarının olduğuna dikkat çekti. Terim, "Hızlandırılmış yöntemlerle; bilimsel, fiziksel, teknik verileri harmanlayarak hazırlanacağız" dedi.

Futbolcuların sahada ve topla çalışmaları gerektiğini vurgulayan Fatih Terim, "En az kayıpla işi bitireceğiz. Mevcut şartlarda en idealini yapmaya çalışacağız. Her şeyi iyi yaptık diyelim, gene de psikolojik rahatsızlık var” şeklinde konuştu.

Oyuncuların hızlandırılmış yöntemlerle hazırlanma sürecinde sakatlık riskinin olduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Şartlar böyle, itiraz ve bahane üretmek yok. Çıkıp oynayacağız. Hiç dilemem, hiç istemem ama sakatlanan da sakatlanacak. Yapacak bir şey yok.” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, ligde kalan 8 haftanın; bir takımın haftada 2 maç yaparak organize edilmesine sıcak baktığını ancak maç günlerinin farklı şekilde planlanabileceğini söyledi.

Terim, "Madem bir takım haftada iki maç oynayacak, ilk maçlar pazartesi, salı, çarşamba oynansın. İkinci maçlar cuma, cumartesi, pazar yapılsın. İlk maçını pazartesi oynayan takım, ikinci maçını cuma, salı günü oynayan takım cumartesi, çarşamba oynayan takım da pazar günü ikinci maçlarını yapsın" dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75