banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Teknik Adamlara Müjde..! Mazeret Semineri Yapılıyor..!
banner98

Önceki akşam toplanan yönetim kurulu bölgesel toplantılara başlama ve en önemlisi ilk kez bir mazeret semineri yapma kararı aldı.
KKTFAD gerçekleştirdiği toplantıda başlayan futbol sezonunda (2022-2023) antrenörlerin çalışma izni alabilmesi için her yıl sezon öncesinde yapılmakta olan antrenör gelişim seminerlerine katılamayan üyelerine bir şans daha vererek mazeret semineri yapılabilmesi konusunda da dernek yönetimi karar üretti. 
Antrenörlerinin 2022-2023 sezonunda çalışabilmeleri için katılmaları zorunlu olduğu ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğinde Haziran ayında gerçekleştirilen Teknik Direktör, A lisans, B Lisans, C Lisans ve Kaleci antrenörlerine yönelik eğitim seminerlerine katılamayan antrenörlere 26 Ekim’de düzenlenecek seminerle bu yıl çalışma izni alma konusunda adıma attı. 
Her yıl sezon öncesinde yapılmakta olan antrenör gelişim seminere katılamayan ve şu an başlayan liglerde ve başlayacak olan BTM liglerinde bu sezon çalışma hakkını kaybeden antrenörlere bu kararla bir şans daha veren KKTFAD gerek pandemi, gerek hastalık gerek işinden dolayı katılamayan hocalarımıza bir şans daha verme düşüncesi ile acilen bu kararı aldıklarını ve Haziran ayında yapılan veya 26 Ekim’de yapılacak olan bu seminere katılmayan hocaların kesinlikle bu yıl hiçbir ligde çalışma izni alamayacağını hatırlattı. 
Teknik Direktör, A, B, C ve Kaleci antrenörü lisansa sahip antrenörlerin katılacağı mazeret semineri 26 Ekim Çarşamba günü saat 17.00’de KTSYD toplantı salonunda yapılması kararı alındı.  Seminer ücretinin de belirlendiği toplantıda 500 TL alınması karara bağlandı. Alınan kararda seminere katılacak olan isimlerin 21 Ekim Cuma akşamına kadar KKTFAD yönetimine ulaşarak kayıt yaptırması gerektiği ödemenin ise seminer günü yapılabileceği duyuruldu. 
26 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan Teknik direktör, A, B, C, Kaleci antrenör  lisansa sahip teknik adamların katılacağı Mazeret Semerinde eğitim verecek olan isimler ilerleyen günlerde açıklanacak. 
Teknik direktör, A, B, C Kaleci antrenör lisans yenileme seminerine ilgili lisans sahibi teknik adamların 2022-2023 futbol sezonunda Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan çalışma izni alabilmeleri için tüm teknik adamların seminere katılma zorunluluğu vardır açıklaması yapılırken liglerde görev alan ve geride kalan 3 haftada çalışma izni bulunmamasına rağmen gözden kaçarak çalışma izni verilen hocalarında tespit edilerek bu seminere katılımları zorunlu tutulurken katılım gerçekleştirmedikleri takdirde KTFF yapılan görüşme neticesinde bu yılki çalışma izinleri iptal edileceği de önemle duyuruldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75