banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tek Hedefleri Şampiyonluk..!
banner98

Yaklaşık 3 ay önce başlayan Turkcell U15 Ligi’nde sona gelindi. Grup maçlarıyla başlayan lig, daha sonra ikinci tur, çeyrek final ve yarı final maçlarıyla birlikte devam etti. Rakiplerini eleyen Küçük Kaymaklı ile Doğan Türk Birliği U15 Takımları, final oynamaya hak kazandı.

Dev final öncesinde Küçük Kaymaklı Antrenörü Salim Tayançlı ile Doğan Türk Birliği Antenörü Murat Dağer görüşlerini spor servisiyle paylaştı.

“İlki başarmak istiyoruz”

Zorlu final öncesi spor servisine konuşan Küçük Kaymaklı Antrenörü Salim Tayançlı, “Çok zor ve uzun bir yolculuğun sonuna geldik. Küçük Kaymaklı olarak çok zor rakipleri geride bırakarak finale çıktık. Oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Finalde rakibimiz Doğan Türk Birliği. Çok zor bir final olacak. İyi hazırlandık. Tarhimizde U15 Ligi’nde ilk kez final oynayacağız. Kazanarak namağlup olarak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

“Hak eden kazansın”

Doğan Türk Birliği U15 Antrenörü Murat Dağer de zorlu final öncesi spor servisine konuştu. Zor bir maç olacağını söyleyen Dağer, “Tüm oyuncularımı bizlere final heyecanını yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Her iki takım da finale kalmayı hak etti. Artık sonucu sahada oyuncular belirleyecek. İyi hazırlandık. Güzel ve zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. Hak eden kazansın” ifadelerini kullandı.

Forest finale nasıl geldi?

Finalist Küçük Kaymaklı 3.grupta yer alarak oynadığı 8 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. İkinci turda Yonpaş Dulmlupınar’ı tek golle eleyen Forest, çeyrek finalde Mağusa Türk Gücü’nü, yarı finalde ise Baf Ülkü Yurdu’nu kupada saf dışı bırakarak adını finale yazdırdı. Yeşil siyahlılar, çıktığı 13 maçta 63 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü.

Küçük Kaymaklı’nın bu sezon oynadığı maçlar;

Grup Maçları

C.B.Gençlik Gücü 0-8 KK

KK 3-2 YAK

Hamitköy 1-5 KK

Çetinkaya 1-10 KK

KK 10-1 C.B.Gençlik Gücü

YAK 1-1 KK

KK 4-0 Hamitköy

KK 11-0 Çetinkaya

2.tur

KK 1-0 Y.Dumlupınar

Çeyrek Final

1’inci Maç: KK 2-2 MTG

2’nci Maç: MTG 2-3 KK

Yarı Final

1’inci Maç: BÜY 0-3 KK

2’nci Maç: KK 2-1 BÜY

Doğan finale nasıl geldi?

Girne temsilcisi Doğan Türk Birliği, 4.grupta mücadele ederek oynadığı 8 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. İkinci turda Esentepe karşısında 2-0 kazanan DTB, çeyrek finalde Göçmenköy’ü, yarı finalde ise Yeniboğaziçi’ni eleyerek finale kaldı. Sarı lacivertliler oynadığı 13 maçta rakip fileleri 51 kez havalandırırken, kalesinde ise 5 gol gördü.

DTB’nin bu sezon oynadığı maçlar;

Grup Maçları

M.A.Yeşilova 0-5 DTB

Ozanköy 0-13 DTB

TOL 0-0 DTB

DTB 3-1 GHE

DTB 4-3 M.A.Yeşilova

DTB 6-0 Ozanköy

DTB 1-0 TOL

GHE 1-4 DTB

2.tur

DTB 2-0 Esentepe

Çeyrek Final

1’inci Maç: DTB 4-0 Göçmenköy

2’nci Maç: Göçmenköy 0-5 DTB

Yarı Final

1’inci Maç: Yeniboğaziçi 0-1 DTB

2’nci Maç: DTB 3-0 Yeniboğaziçi

En golcüler Deran ve Vasfi

Zorlu final maçı öncesi her iki takımın da golcüleri dikkat çekiyor. Küçük Kaymaklı futbolcusu Deran Çöllo 13 golle takımın en golcü oyuncusu olurken, Kaya Mülazim Kaya’nın da 11 golü bulunuyor. Doğan Türk Birliği’nde ise Vasfi Gül attığı 12 golle takımın gol yükünü çeken isim oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75