banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tek Hedefleri Galibiyet..!
banner98

Burgaç: Doğan galibiyetini taçlandırmak istiyoruz

Ligin ilk haftasında deplasmanda Doğan Türk Birliği’ni mağlup eden Cihangir ile kendi evinde Türk Ocağı’nı mağlup eden Gönyeli, ligin ikinci haftasında 25 Eylül Cumartesi günü karşılaşacak.

Cihangir teknik direktörü Hasan Burgaç Cumartesi kendi evlerinde oynayacakları Gönyeli maçının öncesinde yaptığı açıklamada lige Doğan Türk Birliği galibiyeti ile başladıklarını zorlu deplasmanda aldıkları galibiyetin anlamlı olması adına bu hafta kendi sahalarında oynayacakları maçtan da kayıpsız ayrılmak zorunda olduklarını ifade etti. Gönyeli’nin de kendileri gibi ilk haftayı galibiyetle geçtiğini, Türk Ocağı maçında Gönyeli’yi izlediğini koşan, mücadele eden ve saha içi yardımlaşmayı iyi yapan bir takım olduğunu ifade eden Burgaç, her maç gibi Gönyeli maçının da bu hafta adına zor olacağını söyledi. Cihangir olarak kendi seyircileri önünde oynayacakları maçı kazanmak istediklerini ifade eden teknik direktör Hasan Burgaç, iki takımın koşmayı ve mücadele etmeyi sevdiğini belirterek, güzel bir maç olacağını ifade etti. Doğan Türk Birliği maçı sonrasında takımla Gönyeli maçı öncesi 6 idman planladıklarını belirten genç çalıştırıcı takımda Hasan Can dışında eksik oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi.

Önet: Kolay maç olmayacak

Gönyeli’nin genç çalıştırıcısı Serkan Önet ise zorlu Cihangir deplasmanı öncesinde verdiği demeçte, Cumartesi günü oynanacak olan maçın kolay olmayacağını söyledi. Cihangir’in uzun süredir birlikte olduğunu takımsal görüntü olarak iyi bir tabloya sahip olduklarını ifade etti. Doğan Türk Birliği galibiyeti ile Cihangir’in motivasyon olarak iyi durumda olduğunu belirten Serkan Önet, hem zor bir deplasmanın hem de zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Türk Ocağı galibiyeti ile Gönyeli olarak lige iyi başladıklarını ifade eden Önet, tıpkı Türk Ocağı maçı gibi zor deplasmandan iyi sonuçla dönme düşünceleri olduğunu söyledi. Takımına maç öncesi güveninin tam olduğunu, iyi bir oyun sonrasında, zor deplasmandan iyi sonuçla dönebileceklerini belirten genç çalıştırıcı Cihangir deplasmanına 4 idmanla hazırlanacaklarını söyledi. Tam kadro Cihangir deplasmanına gideceklerini ve iyi mücadele edeceklerini söyleyen Serkan Önet, iki takımında ilk haftayı galibiyetle kapadığını bu nedenle ikinci haftaki karşılaşmanın güzel geçmeye aday olduğunu sözlerine ekledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Tek Hedefleri Galibiyet..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75