banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG MTG Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tarihte Bir İlk..! Danimarka'da Statta Online Taraftar..!
banner98

Danimarka Ligi'nin yeniden başlamasının ardından maçlar da seyircisiz oynanıyor. Koronavirüs nedeniyle stada taraftar alınmazken Aarhus Kulübü yaptığı yenilikle herkesi şaşırttı. Randers ile oynanan maçta stadyuma dev ekranlar yerleştirildi ve online taraftarlar maça bağlanarak takımlarına destek verdi.

TRİBÜNLERDE ONLINE TARAFTAR

Danimarka Ligi'nin yeniden başlamasıyla oynanan Aarhus-Randers maçı 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Fakat karşılaşmada sonuçtan ziyade online taraftarların olması gündem yarattı.

Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan maç öncesi Aarhus Kulübü, stadyuma dev ekranlar yerleştirdi. Maç sırasında online olarak taraftarlar bağlanarak takımlarına destek verdiler.



Zoom ile maça bağlanan yaklaşık 200 taraftarın sesleri ve tepkileri sahaya yansıtıldı. Ayrıca tribünlerin bazı bölümlerine de karton taraftarlar yerleştirildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75