banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Yeşilova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Taekwondo’da ödüller verildi
banner98

Taekwondo Judo Karate Aikido Federasyonu’nun Martıalarts Oscar ödül töreni Pazar günü gerçekleştirildi.

2022 yılı içerisinde başarılı olan 165 sporcu, yönetici, hakem ve antrenörler OSCAR madalyalarını ve diplomalarını düzenlenen törende aldılar

Törene Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel, GKK Komutanı Zorlu Topaloğlu , Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu , Çalışma Bakanı Hasan Taçoy , Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ, Em. Ogeneral Şükrü Sarıışık, Emelki Korgeneral Ömer Paç katılarak ödül verdiler. 

Açılışta Bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Senior Grand Master Eyüp Zafer Gökbilen ise “Gençleri Sokaklardan alıyoruz , Onları spora yönlendirip kötü alışkanlık edinmelerini önlüyoruz ve bu işleri Tüm federasyonlar gibi Hiçbir karşılık beklemeden yapıyoruz” diyerek federasyon hakkında detaylı bilgiler veredi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75