banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Spor Dairesi Uyuyor..! Statlar Tel Tel Dökülüyor..!
banner98

Uzun zamandır tepkileri üzerine çeken Spoar Dairesi uyukuya devam ediyor. Futbolsuz dönemde tek bir çivi bile çakmayan Spor Dairesi yeni değişen müdürü ile de harekete geçemedi. Gerçi yeni müdür Fuat Tek genel kapanmaya denk geldiği için şu an eleştiri oklarını üzerine çekmezken tüm gözler açılım sonrası onda olacak.

Mağusa bölgesinde bulunan Çanakkale Muharrem Döveç Stadı’nda zemin sorunu yaşanırken, adeta kaderine terk edilen Harika Stadı’nda ise henüz bir çalışma başlatılmadı. Sentetik çim zemin yapılması planlanan Civisil Stadı’nda da yakın zamanda çalışma yapılmadı.

İskele Cumhuriyet Stadı’nda zemin iyi durumda olmasına karşın soyunma odalarının yer değiştirmesi ve yenilenmesi henüz yapılmadı.

Karşıyaka Ergin Şahdur Stadı’nın tribün kapasitesi yetersizliğini korurken, güneye bakan kısımda ise hala tribün yapılmadı. Bu konudaki girişimler bugüne kadar sonuçsuz kaldı.

Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı, adeta bir kompleks haline getirilmesine ve geçmişe göre geliştirilmiş olmasına karşın uzun süredir istenen ışıklandırma hala yapılamadı. Stadın ışıklandırma projesinin hazır olduğu belirtildi.

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gönyeli’nin maçlarını oynadığı Gönyeli Stadı’nın çimleri sarardı. Yıllardır bakım-onarım yapılmayan tribünlerde beton çatlaklarının tamir edilmesi gerekiyor.

Gazimağusa’da özellikle kulüplerin antrenman yükünü çeken BTM kulüplerinin ise maçlarını oynadığı Harika Sahası ise bakımsızlıktan döküm saçım durumda. Sahanın zemininde çıkan otlar insan boyunu geçerken sahanın soyunma odaları tribünleri gibi diğer alanları ise ciddi anlamda bakım onarıma ihtiyaç var.

Tribün konusundaki eksiklikler ise hala devam ediyor.

Mesarya Spor Kulübü’nün kullanımında bulunan Paşaköy 100. Yıl Atatürk Stadı’nda tribünlerin yenilenmesi, basın tribününün inşa edilmesi ve kapasitenin artırılması bekleniyor.

Karşıyaka Ergin Şahdur Stadı’nın basın tribünü bulunmuyor. Basın tribünün olmadığı diğer statlardan biri olan Çanakkale Muharrem Döveç Stadı’nda bu konuyla ilgili yıllardır tek bir çalışma veya girişim yapılmazken, yeni ve iyi bir stat olan Dörtyol stadı da hala beklemede duruyor.

Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda ise yedek kulübelerinin ortasında bulunan ve sadece bir katı yenilenen basın tribününde ise kırık taban tahtası hala değiştirilmedi.

Söz konusu taban, geçen yılki Kıbrıs Kupası yarı final maçında, sağlam olduğu düşünülerek üzerine basılması ve ardından kırılmasıyla birlikte bir basın mensubunun yaralanmasına yol açmıştı.

Uzun bir süredir antrenmanlar ve maçlar yapılmazken bu fırsatı değerlendirmeyen Spor Dairesi var mı yok mu ne yapıyor belli değil.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75