banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Cihangir
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sönmez Çiftinin "ELYA" Mutluluğu..!
banner98

Süper Ligin Girne temsilcisi Doğan Türk Birliği'nin başarılı ve efendi savunma oyuncusu Ahmet Sönmez ve eşi Burcu Seven Sönmez'in bebekleri dünyaya gözlerini açtı. Milli futbolcu baba olurken Sönmez çifti bebeklerine Elya ismini koydu.

Zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde kızlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çift şartlardan dolayı yalnız ve dikkatli bir şekilde davranırlarken aileden özlem dolu mesajlar yağmaya başladı.

Burcu’nun kız kardeşinin duygusal mesajı şöyle;

Elya ♥️
Elya’mız ne mutlu bugün Dünya’ya, Dünyamıza hoş geldi. Bu defa sanırım hepimiz için durum bayağı farklıydı.
İlla doğumlar kalabalık olacak diye bir şey yokmuş yani. Herkesin olması da gerekmezmiş!
Kardeşinin doğumuna gidemeyebilirmişsin yani. Ne yapalım Elya’mız böyle bir zamanda Dünya’ya gelmeyi tercih etti ve biz de sevgiyle kabul ettik.
Fiziksel olarak orada olamasakta, olamasam da kalbim, aklım hep oradaydı. Şuanda hepimiz Elya’mızın sağlıkla Dünya’ya geldiği, her şeyin yolunda olduğu için gerçekten çok mutluyuz. Öyle bir dönem ki, hiç bir şey eskisi gibi değil ve her şey alışılanın ve olağanın dışında. Ama Elya şanslı. Annesi tüm becerisiyle bebeğinin kapı süsünü ve dahasını elleriyle,sevgisiyle onun için hazırladı, yarattı. Ne şanslı ki onu dört gözle uzakta da olsa sevgiyle bekleyen biz varız. Ne şanslı ki onu günlerdir heyecanla bekleyen güzel kalpli bir babası var. Ah şu sevgili Korona, kızkardeşim doğum yaparken yanında olmamıza izin vermedi ama uzaktan da olsa anbean dahil olmamızı engeleyemedi. Sağlıkla, sevginizle büyüsün yavrucuk, nice nice kalabalık, sağlıklı, huzurlu, mutlu günleriniz olsun.

Arenasporkolik olarak Sönmez çiftine mutlu uzun bir ömür dilerken Elya bebeğede sağlıklı bir yaşam diliyoruz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75