banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Miniklerle Anılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SON DAKİKA..! Sonuçlar Çıktı..!
banner98

Tüm dünyayı ve ülkemizi etki altına alan Koronavirüs (Covid-19), maalesef spor camiasına da girmiş durumda.

Dün gece yaşanan şok olayda ülkemiz kulüplerinden Düzkaya Kulübü Başkanı Vedat Hacıabitoğlu, Girne Halk Evi Başkanı Veli Esendağlı ve Girne Halk Evi Teknik Direktörü Rıza Erseven karantinaya alınmıştı.

Bu üç ismin, üç gün önce koronavirüs testinin pozitif çıkan bir kişiyle on sekiz gün önce görüşmesinden dolayı acil bir kararla karantinaya alındıkları bilgisi edinilmişti.

Dün BRT 1'de yayınlanan "Spor Gündemi" programına da telefonla katılan Girne Halk Evi Başkanı Veli Esendağlı, olayı doğrulamıştı.

Bu olayın üzerine karantinaya alınan Düzkaya Başkanı Vedat Hacıabitoğlu, GHE Başkanı Veli Esendağlı ve GHE Teknik Direktörü Rıza Erseven'e, dün koronavirüs testi yapıldı.

3 isimle birlikte 4 polis ve 42 kişinin daha test sonuçlarının negetif çıktığı gece 01:00’de KKTC Başbakanlık Kriz Merkezi İletişim Başkanlığı sitesinden açıklandı.

Spor servisi olarak Düzkaya Başkanı Vedat Hacıabitoğlu, Girne Halk Evi Başkanı Veli Esendağlı ve Girne Halk Evi Teknik Direktörü Rıza Erseven'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Açıklama şöyle ;

Sağlık Bakanı Ali Pilli, BRT'ye yaptığı açıklamada;

Ülkemizde koronavirüsü salgınıyla ilgili son gelişmeleri aktardı.

Pilli bu aksam yapılan 49 testin sonucunda herhangi bir pozitif vakaya rastlanmadığını ve pozitif iddia edilen bir doktor ile bir hemşirenin PCR sonuçlarının negatif olduğunu açıkladı.

Bakan Pilli ayrıca kesinlikle resmi olmayan hiç bir kaynağa itibar edilmemesi gerektiğini de önemle vurguladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75