banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SFC 1461 İskele Trabzonspor Geliyor...!
banner98

İskelenin BTM takımlarından 1461 İskele Trabzonspor az önce gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında bölge takımlarına yaptığı değerli katkılar gibi kendi takımlarına da da yapacağı değerli katkılar için yönetim olarak kendi istekleri doğrultusunda takımın ismi önüne değerli iş insanı Rifat Berkel’in işletmesi olan SFC ismini koyma kararı aldı.

Kulüp başkanı Tayfun Köksal spor muhabirinize verdiği demeçte böyle katkı yapan iş insanlarını onurlandırmak ve hem kendi menfaatleri hem de Sponsorun menfaatine olmasını dilediğini ve bu konu için önümüzdeki günlerde olağanüstü genel kurula gideceklerini ve bu konuyu resmileştireceklerini dile getirdi.

Konu hakkında görüşlerini aldığımız SFC Direktörü Rifat Berkel daha önce BTM 2.lig takımı Boğaziçi ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını ve takımının isminin SFC Boğaziçi olduğunu geçtiğimiz günlerde de 1.ligin başarılı takımı Dörtyol ile sponsorluk görüşmesi yaparak anlaşmaya vardıklarını ancak 1461 İskele Trabzonspor ile bir görüşme içerisine girmeden böyle bir teklifle gelmeleri beni gururlandırmıştır. Bölge takımıza bu onurlu düşünceleri için teşekkür ederek desteğe hazır olduğumu belirttim.1.Lig ve BMT 2’den sonra BTM 1’de bir takıma isim sponsorluğu konusunda bu gelişmeler sonrası olumlu baktım. İnşallah her iki tarafada hayırlı olur.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75