banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24) Eksikler Terimi Düşündürüyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sesigüzel “Tüm Camiayı birlik olmaya çağırıyorum’’
banner98

Sesigüzel, kulüp hesaplarının tamamen şeffaf olduğunu ve mali tablo ile ilgili verilemeyecek hiçbir hesapları olmadığını belirtti. Hasan Kemal Sesigüzel basında adı geçen listenin yaklaşık bir aydır kulüp lokalinde asılı olduğunu, listede bir sezon boyunca futbolculara yapılan tüm maaş, sağlık ve diğer giderlerin yazıldığı ve bu listeyle ilgili hiçbir kişinin itirazının olmadığını, belirtti.

Görevde oldukları iki yıl boyunca tek hedeflerinin sadece kulübe hizmet olduğunu, bu doğrultuda canla başla çalıştıklarını, bu iki yıl boyunca bir taraftan sportif başarı için diğer bir taraftan ise futbolcuların ödemelerini yapabilmek için büyük çaba gösterdiklerini söyledi.

Hasan Kemal Sesigüzel, bu süreç içerisinde birçok zorluk ve iftira ile karşılaştıklarını, fakat kulübe zarar gelmemesi adına asla hiç kimse ile ne kavga ettiklerini ne de bir sorun yaşadıklarını belirtti. Günün sonunda verilemeyecek hiçbir hesaplarını olmadığının altını çizen Sesigüzel, bu gibi söylemlerde bulunanları da kulüp olarak şiddetle kınadıklarını söyledi.

Başkan vekili Hasan Kemal Sesigüzel, 4 Temmuzda yapılacak olağan genel kurul için tüm çalışmaların devam ettiğini, amaçlarının bu yapılacak genel kurulda kulübü daha ileriye taşıyacak iyi bir oluşum yaratmak için uğraş verdiklerini ve kendisinin de bu oluşumun içerisinde olacağını ve maddi manevi tüm desteğini vereceğini belirterek, tüm camiayı tek bir çatı altında toplanmaya davet etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75