banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SERTOĞLU; “Yol Haritasına Başladık” “Adım Adım Futbola”
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu futbolun durumu ile ilgili olarak yeni açıklama yaptı. Sertoğlu, önümüzdeki günlerde Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı ile görüşeceklerini ve oradan çıkan karar doğrultusunda bir yol haritası belirleyeceklerini açıkladı.

Sertoğlu, bugün Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana ile yaptıkları görüşmede futbolun geleceğiyle ilgili yol haritası için Başbakanlık Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı ile yapılacak toplantılar sonrasında karar verileceğini belirtti. Konu hakkında Kulüpler Birliği Başkanı Aslan Bıçaklı’ya da gereken bilgiyi verdiğini açıkladı.

Açıklama şöyle;

"Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal Deniz Dana ile bugün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF)’nda bir toplantı gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda futbolun normale dönebilmesi ve geleceğiyle ilgili olarak konuştuk. Görüşme sonrasında Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Arslan Bıçaklı’yı da telefoniyen arayıp bilgilendirdik. Yaptığımız görüşmede; önümüzdeki günlerde Başbakanlık Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı ile yapılacak toplantılar sonrasında alınacak kararlar doğrultusunda bir yol haritası belirleyip spor kamuoyu ve kulüplerimize bilgi vereceğiz."

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75