banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sertoğlu; "2 Testi Hellime, 2 Kasa Domatese Maçların Nasıl Satıldığını Bütün Memleket Halen Konuşmaktadır"..!
banner98

Başkan Sertoğlu'nun açıklaması şöyle;

"Son günlerde Futbol Federasyonu’na, Disiplin Kurulu’na, Merkez Hakem Kurulu’na ve hakem kardeşlerimize yapılan mesnetsiz ve akla mantığa sığmayan saldırıları şiddetle kınıyorum. Kulüplerimizin aldığı 8,5 Milyon TL’ye bile söz söyleme hadsizliğine soyunan bu arkadaşlara sadece tek bir şey söylemem yeterlidir. KTFF ve kurulları 12 yıldır benim gözetimimde; şeffaf, herkese eşit mesafede ve adil olmaya maksimum özen göstermektedir. Benim olduğum her yerde eşitlik ve adalet her zaman vardır. Bu kavramlar benim olmazsa olmazımdır.

 Sizin dönemlerinizde 2 testi hellime, 2 kasa domatese maçların nasıl satıldığını bütün memleket halen konuşmaktadır.  Konuşmaya da devam edecektir. Bu utançla yaşamak size yeter. O dönemdeki KTFF ile bu dönemdeki KTFF arasındaki farkı da tüm spor kamuoyunun takdirine bırakıyorum."

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75