banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Selim, Doğan'da kaldı
banner98

Selim Saygı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada DTB'de kaldığını duyurdu. 

Açıklama şu şekilde;

"Öncelikle geçen yıl kiralık olarak oynadığım Yenicami kulübüne herşey için bir kez daha çok teşekkür etmek istiyorum.. An itibari ile yuvama dönmüş bulunmaktayım.. Bu özel formayı giymeyi o özel taraftar önünde olmayı bana yeniden evimde olmayı sağlayan herkese herşey için teşekkür ederim. Umarım çocukluk aşkımla çocukluktan beri hayalim olan şampiyonluğu yaşamak nasip olur ve sakatlıksız güzel bir yıl bizimle olur.Uzun bir süre üzerimde ödeyemeyeceğim kadar çok emeği olan Afün Girgen ve Caner Oshan hocama da bana kattıkları herşey için çok teşekkür ederim hakları ödenmez. Şimdi çok iyi çalışma zamanı Oyna Doğan!

banner116
Anahtar Kelimeler:
SelimDoğanda Kaldı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75