banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Atağa Kalktı..! Erbay, Esin ve Buğra Kartal’da..!
banner98

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami, geçtiğimiz gün GAÜ Çetinkaya'da geçen sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan ve serbest transfer hakkına sahip golcü oyuncu Esin Sonay'ı daha sonra ise yine serbest transfer hakkı bulunan ve G.Gücü’nün ısrarla istediği Buğra Barın’ı da kadrosuna katmasının ardından eski oyuncusu ve geçen sezonu Binatlı’da geçiren Erbay Bertiz’i de kadrosuna dahil etti.

Buğra Barın ve Erbay Bertiz’in transferinde iş adamı Abdullah Uluçhan’ın etkili olduğu öğrenildi. Erbay anlaşmalı olarak serbest transfer bedeli karşılığında lisansı elinde bulunuyordu.

Yenicami kısa süre içerisinde gündeminde olan isimlerle görüşmelerini tamamladıktan sonra imza töreni düzenleyip, yeni transferlerini duyuracağı öğrenildi.

Siyah beyazlı ekibin milli takımın dönüşünde Hüseyin Sadıklar ile de bir görüşme gerçekleştirip onu da yuvaya döndürmeyi planladığı öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75