banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sakallı; ‘’Ya Tescil Ya İptal’’
banner98

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle Bakanlar Kurulunun aldığı kısmi sokağa çıkma yasağı kararını uzatması sonrasında, spor faaliyetleri de 30 Nisan’a kadar yasaklanmıştı.

Hamitköy teknik adamı Ahmet Sakallı da mevcut durumda 2019 – 2020 Futbol Sezonunun durumu ve geleceği ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ahmet Sakallı’nın açıklaması şöyle:

“Korona virüs kabusunun ne zaman sonlanacağı belli değildir. Her gün bir bölgede kendini gösteriyor. Son olarak da Lefke’de de görüldü.

Bu nedenle de 2019-2020 Futbol Sezonu ya mevcut haliyle tescil edilsin ya da iptal edilsin. İngiltere gibi futbolun beşiği olan bir ülkede alt liglerin iptal edilmesi örneği de önümüzde vardır. Herkes de önce sağlık diyorsa bu sezon herkesin kaybı olarak tarihte yer alır.

Liglerin devamı durumunda hemen hemen hiç bir kulüp kendi gelirlerine ulaşamayacak. Giderler de artacağı için birçok kulüp ekonomik durumundan dolayı çok çok zorluklarla karsı karşıya kalacaktır. İptal ya de tescil istememin nedenleri bunlardır.

Kimse kimseyi kandırmasın. Devletten katkı yoksa; sponsorlar, üyeler zor durumdaysa, kulüpler bünyesinde çalışan kimseyi ödeyemezler. Bu durumda da tatsızlıklar yaşanır.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75