banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Şampiyon 1.Piyade Alayı Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sahaya Çıkmayacaktık..!
banner98

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Mariano, ülkesi basınına yaptığı açıklamada, koronavirüs nedeniyle Süper Lig'de maçların ertelenmemesi halinde, sahaya çıkmama kararı aldıklarını söyledi.

"NEDEN OYNUYORDUK BU DURUMDA?"

"Türkiye'de liglerin ertelenmesi biraz zaman aldı. Beşiktaş ile oynadığımız derbiye kadar maçlar oynandı. Pazar günü maçımız vardı" diyen tecrübeli futbolcu, teknik heyetle ortak karar aldıklarını belirterek, "Oyuncular ve teknik heyet bir araya gelerek sahaya çıkmamaya karar vermiştik. Ligler ertelenmemişti ve böyle gideceğini düşünüyorduk. Neden oynuyorduk bu durumda? Ertelenmeseydi sahaya çıkmayacaktık" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'DEN AYRILMAK GİBİ BİR SEÇENEĞİM YOK"

Galatasaray'la sözleşmesinin devam ettiğini söyleyen Brezilyalı yıldız, "Şu anda Türkiye'den ayrılmak gibi bir seçeneğim yok. Fransa'da arkadaşlarım var ve onlar kulübün kendilerine Brezilya'ya dönmek ve Fransa'da kalmak arasında istedikleri tercihi yapma şansını verdiğini söylüyor. Ancak şu anda Türkiye'de de ligler ertelendi ve durum belirsiz. Brezilya'ya dönmek gibi bir şansım yok. Temmuz'a kadar sözleşmem var. Tanrıya şükürler olsun ki, finansal durum iyi ve benim için öncelikli faktör paradan ziyade yaşamak için bir yer" ifadelerini kullandı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Sahaya Çıkmayacaktık..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75