banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ruso Stadı Yemyeşil…!
banner98

Spor Dairesi’nin futbol sahaları ile ilgili bakım ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Eski zemini tamamen kaldırılan Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nın zemini delme, havalandırma ve kumlama yapılmak suretiyle önce tadil edildi ardından da 1 ay önce çim ekimi gerçekleştirildi. Tüm bu çalışmalar sonrası Ruso Stadı yeni çehresiyle yemyeşil bir halıyı andırıyor.

Gönyeli Sahası 200 bin TL’ye Doğal Çim Oluyor

Sentetik Zemini işlevini tamamen yitiren Gönyeli Stadı’nın çime dönüştürme çabaları sürüyor. Sentetik Zemini kaldırılan verine doğal çim ekilecek olan saha Spor Dairesi ve Gönyeli Belediyesi işbirliği ile yapılıyor. Yapılan keşifte tekrardan sentetik yapılması için 1 milyon 400 bin TL’lik bir keşif bedeli çıkan Gönyeli Sahası doğal çime çevrilmesi yaklaşık 200 bin TL’ye mal olacak. Sentetik yapılacak olan antrenman sahasını da Gönyeli Belediyesi yapıyor.

Haber: Cemil GARİP

banner116
Anahtar Kelimeler:
Ruso Stadı Yemyeşil…!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75