banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Rifat’tan İstikrarlı Performans..!
banner98

Başkentin yeşil siyahlı ekibi Küçük Kaymaklı, 22 haftada 32 puan topladı ve 7.sırada yer aldı. Sezon başında yeni bir yapılanmaya giden ve genç oyunculara şans veren yeşil siyahlı camiada sezon adına Rifat Hacıarifoğlu istikrarlı performansı ile dikkat çeken oyuncuların başında yer aldı. Sol bek, sol kanat ve orta saha bölgelerinde görev alan Rifat, bu sezon adına ligde 16 maçta forma giyerek 3 gol attı ve 5 de asist yaptı. Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nda ise 3 maça çıkan başarılı sol ayak 1 gol atma başarısı gösterdi.

‘’Çalışmalarımız yeterli değil, motivasyon ve kondisyonumuz bitti’’

Çok zorlu, kötü bir dönemden geçiyoruz. Gerekmedikçe evden çıkmazsak ve çıktığımız zaman gerekli önlemleri alarak çıkarsak bu süre uzamayacak diye düşünüyorum. Bilinçsizce, duyarsız bir şekilde hareket ettiğimiz sürece bu süre daha da uzayacaktır. Bu sürenin uzayıp uzamaması bir bakımdan da bizim elimizdedir. Tek temennimiz en az hasarla, en kısa sürede bu salgın hastalığının atlatılmasıdır. Futbolumuza geldiğimizde, herkesin hemfikir olduğu bir motivasyon kaybı vardır. Evimizde olabildiğince çalışıyoruz. Gerek hocalarımızın attığı programlara göre, gerek bizim yaptığımız eksersizlere göre çalışıyoruz fakat bu kesinlikle hazır olduğumuz veya olacağımız anlamına gelmiyor. Çünkü kondisyonumuza faydası olduğunu düşünmüyorum’’ şeklinde konuştu.

Haber: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75