banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Remzi Attı, Ocak Alevlendi..! (3-2)
banner98

Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Ali Özer, Mehmet Volkan Çelik, Ali Akçınar, Turgay Misk

TOL: Hüseyin, Yunus, İlker İnceler, Bilal, Mehmet Uçar, İbrahim, İlker Tek, Doğukan, Cevdet, Remzi, Ertaç

GHE: Feyyaz, Halil, Alpay, Ali, Enes, Yankı, Kağan, Özgür, Chibuzor, Ayden, Mehmet

Goller: 46’ ve 81’Remzi Betmezoğlu, 79’Ertaç Taşkıran (TOL), 35’Yankı Aktül, 60’Mehmet Erfinike (GHE)

Girne’nin iki temsilcisi Türk Ocağı ile Girne Halk Evi ligin 10.haftasının açılış mücadelesinde karşı karşıya geldi. Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda oynanan ve toplam 5 golün çıktığı karşılaşmada gülen taraf 3-2’lik skorla TOL oldu.

Karşılaşmanın 35.dakikasında ani gelişen GHE kontratağında sol kanatta Mehmet Erfinike’nin içeriye çevirdiği topu Yankı tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi (TOL 0-1 GHE).

Mücadelenin ilk yarısını GHE 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya Türk Ocağı daha etkili başladı ve 46.dakikada Remzi’nin ayağından bulduğu golle skora dengeyi getirdi (TOL 1-1 GHE).

1-1’den sonra TOL baskısını iyice artırdı ve rakibi karşısında pozisyonlar buldu. 60.dakikada Türk Ocağı’nın yüklendiği bir anda kaptırılan topta ani kontratağa çıkan GHE, genç futbolcu Mehmet Erfinike’nin ayağından bulduğu golle yeniden öne geçti (TOL 1-2 GHE).

2-1’den sonra Türk Ocağı riskleri alarak rakibinin üzerine gitmeye başladı. 79.dakikada orta alanda kaptırılan topta Candy’nin pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Ertaç sert ve düzgün bir vuruşla skora yeniden dengeyi getirdi (TOL 2-2 GHE).

Bu golden 2 dakika sonra kullanılan köşe atışında Remzi kafayla topu filelere göndererek takımını öne geçirdi (TOL 3-2 GHE).

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında Girne Halk Evi’nin beraberlik çabası yeterli olmadı ve mücadeleyi TOL 3-2 kazanarak çıkışını sürdürdü.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75