banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Polatpaşa Lisesi Stadı hizmete girdi
banner98

Kaya EMİROĞLU

Törene Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Mesarya Belediye Başkanı Ahmet Latif, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, bazı veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Polatpaşa Lisesi Müdürü Ertuğrul Aktu, stadın yapımında katkı koyan, bağış yapan ve çalışan herkese teşekkür etti. Tören sonrası Polatpaşa Lisesi ile Değirmenlik Lisesi erkek futbol takımları özel bir karşılaşma yaptı. 

Seromonide, “Şampiyon Melekler” pankartı açılarak kısa süreli bir anma da gerçekleştirildi. Polatpaşa Lisesi Müdürü Ertuğrul Aktu, Diyalog gazetesine yaptığı açıklamada öğrenci, öğretmen ve okul aile birliği, imece usulüyle çalıştıklarını ve çeşitli bağışçılardan bağış da alarak bir bütçeyle yapıma başladıklaını kaydetti. 

Aktu, Mesarya, Değirmenlik ve Beyarmudu belediyelerinin de katkıları olduğunu vurgulayak, kale direkleri, file ve diğer ihtiyaçların Milli Eğitim Bakanlığı ile Spor Dairesi tarafından karşılandığını belirtti. 

Çim biçme ve bakımıın Mesarya Belediyesi tarafından yapıldığını belirten Aktu, okulun gece bekçilerinin de günlük bakım yaptıklarını kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75