banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Piskobulu Onay İstiyor..!
banner98

Aksa Süper Lig Ekiplerinden Doğan Türk Birliği olağan genel kurulu Pazartesi yapılacak. Kulüp lokalinde saat 19:30’da başlayacak genel kurulda faaliyet ve mali raporun okunarak onaya sunulmasının ardından başkanlık seçimine geçilecek.

Genel kurulda ayrıca Doğan Türk Birliği Vakfı için üyelerden yetkilendirme de istenecek. Genel kurul dilek ve temenniler ile tamamlanacak.

Piskopulu yeniden aday

Kulüp başkanı Bayar Piskobulu Pazartesi yapılacak genel kurulda yeniden aday olacağını belirterek üyelerden bir dönem da aha onay isteyeceğini söyledi.

Piskobulu Doğan Türk Birliği’nin tesisleşme anlamında büyük adımlar attığını ve antrenman sahasını kendi olanaklarıyla yaptığını belirterek “şu anda bitmeye yakşan antrenman sahamızla tesisleşme anlamında büyük bir adım atmış olacağız. Futbolcu altyapımızı zaten yıllardır sürdürüyoruz. Yeni dönemde de bu tür faaliyetlerimizin devamı yanında sportif başarıyı da hedeflemekteyiz” dedi.

Gelir getirici tesisler devam ediyor

Bayar Piskobulu 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nın yanıda başlattıkları tesisin de devam ettiğini ve karkasın bittiğini belirterek “burada 7 katlı bir binamız olacak. Hem kulüp binası hem de sporcu sosyal tesisi ile soyunma, masaj odası ve konferans salonu barındıracak bir bina olacak. Bina içinde 26-27 adet daire ve büyük balkonlu bir restoran mevcut. Bu binayı tamamlamak da en büyük hedefimiz” dedi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Piskobulu Onay İstiyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75