banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Yenicami Forest İskelede Maden Buldu.. (02) MTGden Farklı Prova.. (41) Atakaş HataysporGalatasaray Maçının Hakemi Değişti..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Piskobulu; ‘’Batağa Gitmeme Adına Küçülmeliyiz”
banner98

Son günlerde siyasette de ilginç olayların yaşandığını ifade eden Piskobulu, iyiki siyasetçi olmadığını ve ülke gençliğine hizmet eder bir kesimde olduğunu söyledi. Bu sürecin maddi ve manevi olarak tüm kesimleri etkileyeceğini ifade eden Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu, ilerisi adına ne olacağını ise şimdiden kestirmenin mümkün olmadığını vurguladı.

Covid-19’un elbette ciddi yaralar vereceğini ifade eden Bayar Piskobulu, işin en korkunç tarafının ise ekonomik boyutu olduğunu söyledi.

Covid-19 vakasının öncesinde yine kulüplerin birçoğunda ilgisizlik ve ekonomik zorlukların olduğuna değinen Başkan Piskobulu, sürecin sonrasında ise daha kötü tabloların ortaya çıkacağına dikkat çekti.

Bu vakanın kendilerini daha da geriye götüreceğine dikkat çeken Piskobulu, kulüplerin batağa gitmeme adına küçülme yoluna gitmesi gerektiğini düşündüğünü ifade etti.

Önlerini görmeden adım atmaları durumunda çok kötü bir sürecin kendilerini beklediğini, bu süreçte gerçekleri görmeleri gerektiğini ifade etti.

Gazetemize verdiği demeçte yabancı oyuncu konusuna da değinen Piskobulu, yabancı oyuncunun ülkemize gelmesine taraf olduğunu, gelip katkı koymasını istediğini söyledi.

Bu sürecin sonrasında ekonomik olarak zarar görüleceğini dolayısıyla 1 veya 2 yıl yabancısız oynamanın ekonomik önlem olarak iyi bir düşünce olduğunu ifade eden Piskobulu, süreç sonrası kulüpler olarak bir takım radikal kararlar almanın kaçınılmaz olacağını söyledi.

Kulüplerin ayakta kalması adına herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade eden Piskobulu, hep birlikte hareket edilmesi durumunda zorlukların üstesinden gelebilecek bir topluma sahip olduklarına olan inancını belirtti.

Süreci yakından takip ettiklerini belirten Bayar Piskobulu, önceliklerinin sağlık olduğunu ifade ederek, verilecek olan kararı beklediklerini ifade etti.

Ligin tamamlanmasını kalan 8 maçın son bulması gerektiğini ifade eden Piskobulu, sağlık kurulunun vereceği karar doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi. Kulüpler birliği olarak toplanıp yol haritasını belirlemeleri gerektiğini de sözlerine ekleyen Piskobulu, herkes gibi Doğan Türk Birliği olarak beklentileri kadar, tedirginlikleri de olduğunu söyledi.

Süreci psikolojik olarak da atlatmanın zaman alacağını, ekonomik olarak da uzun bir süre uğraş vereceklerine inandığını söyledi.

Çok zor bir sürecin içinde olduklarını, doğru adımlar atarak yaraların sarılacağına olan inancını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75