banner108
Öne Çıkanlar Mormenekşede 2 Eksik.. Gençlerde DAÜ Şampiyon..! Dumlupınar A2 Gargalar Rekorlarla Şampiyo.. (70) arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özgüren son yolculuğuna uğurlandı..!
banner98

Uzun süredir kalp problemi yaşayan Özgüren, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yatmaktaydı. Önceki gün solunum yetmezliği nedeni ile yoğun bakıma alınan Özgüren, bugün sabah 07.00 civarında hayatını kaybetti. Özgüren için bugün sabah çalıştığı kurum olan BRTK’da tören düzenlendi.

BRTK’da anma töreni düzenlendi

BRTK’da yapılan anma töreninde konuşan KTSYD Başkanı ve mesai arkadaşı Çelen Oben “Aynı masayı, aynı yemeği, aynı haberi paylaştık. Onun hastaneden çıkmasını beklerken üzücü haber geldi. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

BRTK Müdürü Aysu Basri Akter ise konuşmasında “Söyleyecek çok fazla söz yok. Onun anısını yaşatacağız” dedi. Törenin ardından Özgüren alkışlarla BRTK’dan uğurlandı. Özgüren’in cenazesi İsmail Safa Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığı’na defnedildi.

Derbi maçta anılacak

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu işbirliğinde yarın (21 Aralık Cuma) oynanacak olan Çetinkaya-Yenicami Süper Lig 14. Hafta maçı öncesinde Raif Özgüren anısına bir dizi etkinlik düzenlenecek. Özgüren’in Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmalarda fotoğraf çektiği yere çiçek bırakılacak. Maç öncesi saygı duruşunda bulunulacak ve her iki takım sahaya pankart ile çıkacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75