banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ortalık Yer Yerinden Oynayacak..! BÜYÜK İDDİA..! Bağcıl’da 2 Futbolcu Daha Sahte mi..?!
banner98

Bağcıl takımında ligin ilk devresinde 13.haftada oynanan ve Prince Amoako Hene adı altında başka bir oyuncunun oynatıldığı tespit edilmiş ve maç Maraş’ın hükmen lehine sonuçlanmıştı.

Devre arasında Miracle Değirmenlik’e satılan Ertuğrul Göktaş’ın da sahte kimlikle adada bulunduğu ve ilk devreyi Bostancı Bağcıl’da, ikinci devrede de Miracle Değirmenlik’te toplam 26 maça çıkmasından sonra ortaya çıkan sahte lisans soruşturması polis tarafından devam ederken, başka bir konu gündeme bomba gibi düştü.

Alınan iddialara göre şu an takımın kalesini koruyan Cafer Mehmet Demir’in Azerbaycan’lı olduğu, lisansının 2011-2012 sezonunda “Mehmet Demir” isimli bir futbolcuya çıkarıldığı, daha sonra Mehmet Demir’in vefat ettiği ve bu sezon başında ise mevcut kalecinin aynı lisansa “Cafer” ismi konularak Cafer Mehmet Demir ismiyle aktif hale getirildiği bilgisi iddia edildi.

Ayrıca Bostancı Bağcıl’ın şu an mevcut forveti Orhan Bay’ın da asıl isminin Orhan Bay olmadığı, TC’li olduğu, adaya bu yıl ilk kez başka bir isimle TC kimliğiyle giriş yaptığı ve KKTC vatandaşı engelli bir şahsın isminin kendisine verilerek yeni lisans çıkarıldığı iddia edildi.

Bu iddialar sitemize ulaşırken polis ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun da bu konuda bilgilendirildiği ve araştırmaya başlandığı sızan bilgiler oldu.

Son gündeme düşen kaleci Cafer Mehmet Demir’in 28 maçtan 26’sında forma giyerken devre arası lisansı çıkarılan Orhan Bay ise 13 maçta forma giydi ve 5 gol kaydetti.

Bir sezonda önce Prince sonra Ertuğrul ve şimdi de kaleci Cafer ile forvet Orhan Bay’ın lisanslarının sahteliği gündeme otururken olayın çok ciddi ve polisiye bir olay haline gelmesi sonrası nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Bir diğer yandan bu oyuncuların yaklaşık 1 ay önce çok sıkı bir şekilde futbol federasyonu tarafından her maç öncesi istenen PCR testlerinin hangi isimle ve nasıl yapıldığı da kafalarda soru işareti bıraktı.  

KAYNAK: ARENA SPOR KOLİK

NOT:Bu haberin kaynak belirtilmeden kullanılması halinde yasal işlem başlatılacaktır.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75