banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Afün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Önce Göçmen, Sonra Akdeniz..! (2-2)
banner98

YER: Orhan Dural Sentetik Stadı

HAKEMLER: Arif Malek, Serdar Gürpınar, Tayyar Alpdağ

AKDENİZ SB: Zeynep, Mine, Afife, Sena (Dk.72 Özde), Ayten (Dk.80 Ayten), Fikriye, Şeyma, Ümmühan, Buğçe, Meryem, Sevim

GÖÇMENKÖY: Berhan, Aslı, Gizem Felek (Dk.55 Damla), Yonca, Eniz, Sevda (Dk.89 İdal), Fikriye, Simge, Selin, Özge (Dk.72 Miraç), Gizem Yahat

GOLLER: Dk.47 Ümmühan ve Dk.51 Ayten (Akdeniz SB), Dk.7 Yonca ve Dk.15 Gizem Yahat (Göçmenköy)

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Ligi’nde bugün oynanan altıncı hafta karşılaşmaları sonunda grup maçları tamamlandı. B Grubu’nda hem zirveyi hem de Merit Alsancak Yeşilova’nın akıbetinin ne olacağının belirleneceği maçta Akdeniz Spor Birliği ile Göçmenköy karşı karşıya geldiler.

İlk yarısında Göçmenköy’ün, ikinci yarısında da Akdeniz Spor Birliği’nin daha iyi oynadığı karşılaşmada kazanan olmadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Yonca ve Gizem’in ayağında bulduğu gollerle devreyi 2-2 önde tamamlayan Göçmenköy, ikinci yarıda rüzgara karşı oynamanın da verdiği dezavantajla kendi yarı sahasından çıkmakta zorlandı.

Oyunu rakip yarı alana yıkan Akdeniz Spor Birliği ise ikinci yarının ilk 9 dakikasında Ümmühan ve Ayten’in ayağından bulduğu gollerle maçta beraberliği sağladı.

Geriye kalan dakikalarda Akdeniz Spor Birliği geliştirdiği birçok tehlikeli atakta golü bulamazken Göçmenköy zaman zaman geliştirdiği kontrataklarda rakip kalede tehlikeler yarattı. Maçın tamamlanmasına 5 dakika Göçmenköy atağında Damla’nın şutunda top üst direkten geri gelince karşılaşma da 2-2 eşitlikle tamamlandı.

Bu sonuçla Göçmenköy puanını 6’ya yükselterek gruptan lider çıkarken, Akdeniz Spor Birliği de puanını 5 yaparak gruptan ikinci olarak çıktı.

A Grubunda oynanan karşılaşmalarda ise Mağusa Spor Akademisi Dumlupınar’ı 6-1 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti ve gruptan lider olarak çıkmayı başardı.

Grubun diğer maçında Çanakkale ile Geçitkale 1-1 berabere kaldılar. Bu skorla Çanakkale 10 puanla ikinci olarak gruptan çıkan diğer takım oldu. Mağusa Spor Akademisi ile Geçitkale arasındaki erteleme maçı 23 Mayıs Çarşamba günü oynanacak ancak bu maç formalite niteliği taşıyor.

Haber ve Fotolar : Cemil Garip 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75