banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Forest İskelede Maden Buldu.. (02)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Okta ; Doğru Yoldayız..!
banner98

Kemal Okta A2 takımı hakkında bilgiler vererek takımın oldukça genç yaştan çocuklardan oluştuğu ve hedeflerinin sezon başında ilk 10’na girmek olduğunu fakat sezonu ilk 6’da bitirerek planladıklarından daha iyi bir noktada bitirdiklerini söyledi. Bu sezon oldukça genç bir kadro ile yarıştıklarını ve amaçlarının takım olgusunu yaratmak olduğuna vurgu yapan Okta gelecek sezon hedeflerinin ilk 5 te yer almak olduğunu söyledi.

Mağusa Türk Gücü U15 takımı olarak bu sezon gruptan lider çıktıklarını belirten Kemal Okta gelecek sezon bunun daha üst seviyelere çıkmasını sağlayacaklarını söyledi. Bu sezon oyuncu sıkıntısı yaşadıklarını söyleyen Okta fakat bunu araştırma yaparak iyi oyuncular bulduklarını ve civar köylerden oyuncu olarak çözdüklerini söyledi.

Mağusa Türk Gücü altyapısını daha da ileriye götürmek için var güçleri ile çalıştıklarını söyleyen Kemal Okta 5 yıllık plan çerçevesinde 7 elit grup oluşturduklarını ve 1 sezonda 70 tane maç yaptıklarını söyledi. Altyapıya ilginin büyük odluğunu vurgulayan Kemal Okta bu şekilde ilgi artmaya devam ederse yeni tesis ihtiyaçları doğacağını söyledi. Yeni tesis için Başkan Koral Bozkurt’un projesi olduğunu da belirtti. Altyapıya büyük önem verdiklerini ve çağdaş bir yapı ile çalışmak için psikolog Mehtap Kalaycı ve sporcu beslenme uzmanları ile çalıştıklarını söyledi.

Kemal Okta gelecek planları ile ilgili öncelikle planlarının devam eden düzeni korumak ve istikrar yakalamak olduğunu söylerken istikrar olarak ilk adımı hocalar ile 2 yıllık sözleşme yaparak attıklarını belirtti. Kemal Okta ”Gelecek sezon en çok lisans çıkartan kulüplerden biri olacağız ve A takıma oyuncular vereceğiz” dedi. Kemal Okta bu süreçte bir çok zorluklar yaşadıklarını fakat bu süreçte kendilerine destek olan Başkan Koral Bozkurt, altyapı yöneticileri Enver Karakaya, Fırat Özatilla ve sporcular ve onların ailelerine teşekkür etti.

MTG altyapısında çok değerli bir ekip kurduklarını belirten Okta A2 antrenörü Kamil Arifoğlu,U15 antrenörü Ali Samancıoğlu ve altyapı antrenörleri Anıl Mavi, Batın Ekiz, Derviş Menekşeli, Berk Tursan, Doğukan Güneş, Serkan Onurel, Hakan Şeren, Hacı Ahmet Akkaya, Yasin Okur ve Aykut Şengül’le teşekkür etti.

Son olarak bir yıl boyuncu kendilerine maddi manevi destek olan Aspava Restaurant, Latifoğlu , Atakom ve Northernland’a teşekkür etti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Okta ; Doğru Yoldayız..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75