banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Öğütçü; "Oyuncularıma Güveniyorum"..!
banner98

Görneç Antrenörü Hamdi Öğütçü, Cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları İncirli maçı öncesi spor servisine açıklamalar yaptı.

Sezonu en geç açan kulüp olduklarını ve bundan dolayı sezon başı planlamalarına ilk 3 haftayı da dahil ettiklerini söyleyen Görneç Antrenörü Hamdi Öğütçü, “Bildiğimiz, güvendiğimiz, gelişime açık oyuncuları kadromuza dahil ettik. Bu oyuncu grubu ilk hafta oyun olarak istediğimizi yapamasa da, mücadele anlamında beklediğimiz seviyedeydi. Skoru da bulmuşken, bireysel hatalardan yediğimiz gollerden dolayı ilk haftayı puansız kapattık. Verdiğimiz mücadele ve ortaya çıkan takım ruhu, bize gelecek adına çok güzel sinyaller verdi” dedi.

“Yarın oynayacakları İncirli maçına da bu istek ve arzu ile hazırlandık” diyerek sözlerine devam eden Öğütçü, “Rakibin ligdeki ilk yılı olması, tecrübeli oyuncularının olması bizim tarafımızdan dikkate alınması gereken yönleri. Bu bilinçle çalışmalarımızı yaptık. İç saha avantajımızı kullanıp, her hafta hem mücadele hem de iyi oyun anlamında kendimizi yukarı taşımak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum ve inanıyorum. İnşallah hafta içerisinde çalıştıklarımızı sahaya yansıtıp üç puanı almak istiyoruz. Hak edenin kazandığı bir maç olsun” şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75