banner108
Öne Çıkanlar Muaythai ve MMA Müsabakaları Büyük Bir Coşku ile Yapıldı.. Avukatlarımız Düzkaya Basın turnuvasında grup maçları tamamlanıyor..! Zeka Özteknik anılıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ogan; ‘’Yeniden Futbola Dönmek İstiyoruz’’
banner98

Çok zor bir süreçten geçtiklerinin bilincinde olduklarını ifade eden Dörtyol Teknik Direktörü Ahmet Ogan, Dörtyol futbol takımının Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Oyuncu grubunun büyük bölümünün köy yerinde yaşamış olmasının Covid-19 sürecini ayakta kalma adına avantaj olduğunu ifade eden Dörtyol Teknik Direktörü Ahmet Ogan, oyuncularına verdikleri rapor doğrultusunda bireysel olarak çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Genel olarak tüm takımlardaki gibi kendi takımındaki oyuncu grubunun da sıfır noktasında olmadığını ifade eden Ogan, bunun en büyük avantajının ise oyuncu grubunun büyük bölümünün köy yerinde yaşamasına bağladı.

Elbette takımsal çalışmanın daha önemli ve daha verimli olduğunu ifade eden Dörtyol Teknik Direktörü Ahmet Ogan, yine de bu dönemde fiziksel çok olmasa da, mental olarak oyuncu grubunu ayakta tutmayı büyük ölçüde başardıklarını ifade etti.

Son dönemde Covid-19 vakasında sıkıntı yaşanmamış olmasının en azından mesafeli idman yapabilme adına önemli olduğunu söyleyen Ogan, bilim kurulunun en erken zamanda vereceği karar doğrultusunda yeniden futbola dönmek istediklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75