banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

OGAN: Mucizenin Adı ÇANAKKALE..!
banner98

Geçtiğimiz sezon Bölgeler Terfi Müsabakalarında şampiyon olarak 1.lige yükselen Çanakkale sezona İbrahim Şeker başkanlığındaki yönetim kurulu, takımı şampiyon olarak 1 yıl aradan sonra tekrar 1.lige yükselten antrenör Serkan Ekşici yönetiminde Kaleci antrenör Önem Fenercioğlu, kondisyoner Kemal Soybir ile birlikte başlarken ligin ilk dokuz haftalık bölümde beklenilen performans ve başarıyı sağlayamayarak 4 puanla son sırada yer aldı.

Yeni Oluşum

kötü gidişin ardından Çanakkale yönetimi değişikliğe giderek takımın başına teknik direktör Ahmet Ogan’ı getirerek yeni bir oluşuma gidildi. Çanakkale Spor Kulübü başkanı İbrahim Şeker ve yönetim teknik direktör Ahmet Ogan ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayarak göreve başlanıldı. Çanakkale’de teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde yardımcı antrenör Önem Fenercioğlu, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman, kondisyoner Kemal Soybir’den oluşan yeni teknik kadro ligin onuncu haftasında Görneç deplasmanda alınan bir puanla başlayarak, geride kalan 5 haftada 3 galibiyet 2 mağlubiyet alarak topladığı 14 puanla ilk devreyi 13.sırada tamamladı.

Devre Arası İyi Hazırlandık

K-Pet 1.ligde mücadele eden Çanakkale, devre arasında takımın mevcut kadrosuna ihtiyacı olan yerlere az transfer yaptıklarını belirten Ahmet Ogan, takım olarak hiç ara vermeden haftanın altı günü antrenman ve hazırlık maçları ile çok yoğun çalışarak iyi hazırlanarak ikinci devreye başladıklarını belirtti. Ligi süreci içerisinde birlik beraberliğin sağlanması adına mental, psikolojik ve takım olma yolunda çok uğraş verdiklerini belirten Ahmet Ogan, Çanakkale’nin ikinci devrede zaman zaman maçlarda performans ve konsantrasyon kaybı yaşadıklarını belirtti. İkinci devreye iki beraberlik bir galibiyet ile başlayan Çanakkale’nin 4 hafta üst üste kaybettikten sonra çok daha zor bir sürece girdiklerini belirten Ahmet Ogan, kazanılan Gönyeli maçı ile lige yeniden döndüklerinin altını çizdi.

3 G Ligdeki Kader Anımızdı

Ligin 23.haftasından başlamak üzere içerde Gönyeli deplasmanda Göçmenköy içerde Görneç karşılaşmaları ligdeki kaderlerini belirleyecek maçlar olarak gördüklerini ifade eden Ahmet Ogan, iki maç üst üste kazandıktan sonra Görneç maçında son dakikalarda yedikleri golle maçı 1-1 beraber sonuçlandığından dolayı 3 G’yi son anda başarılı geçemeyince kendileri açısından ligdeki kader anlardan birini yaşadıklarını söyledi.

Play-Out’a İyi Puanlar Taşımak

Ligde istikrasız sonuçlar alan Çanakkale’nin play-out oynayacak gibi görülmesi ile birlikte ligde kalan son 5 maçtan en iyi sonuçları alarak play-out’a iyi puanlar alarak başlamak istediklerini söyleyen Ahmet Ogan, içeride oynadıkları 3 maçı da kazanırken, deplasmandaki 2 maçı kaybettiklerini, ligin sonunda 6 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyet ile topladıkları 35 puanla ligi 13.sırada noktaladıklarını söyledi.

“Mucizenin Adı ÇANAKKALE”

sezon ilk kez 16 takımlı oynatılan K-Pet 1.ligde mücadele eden yeşil beyazlı ekibi Çanakkale sezon boyunca gerek saha içerisinde gerekse saha dışında yaşamış olduğu olumsuz etkenlerden dolayı oldukça sıkıntılı bir süreç geçirdiklerine vurgu yapan teknik direktör Ahmet Ogan, devre arasında başkan, yönetim teknik kadro olarak inanılmaz derecede mesai harcadıklarını belirtti. Zaman zaman rakipleri ile değil kendi kendilerine rakip olduğuna vurgu yaparak, takımdaki mental ve psikolojik sıkıntılar yaşandığını işaret eden teknik direktör Ahmet Ogan, gelinen noktada play-out karşılaşmalarının tümü de final niteliğinde, tam bir stres, kaygı ve gerilime dönüştüğünü belirtti.

Play-out maçlarında çok iyi strateji belirlediklerini ilk maçta B.Bağcıl ile berabere kaldıktan sonra Doğancı maçının kazanılması durumunda diğer maçın sonucuna bakılmaksızın ligde kalacaklarının bilinci içerisinde final niteliğindeki zor maçı kazanmayı başararak “Çanakkale geçilmez” vurgusunu yapan Ahmet Ogan, netice itibarı ile küme düştü gözü ile bakılan ve göreve geldikten sonra 4 puanla başlayan zorlu periyot da ilk devrede 10, ikinci devrede 21, play-out’da 4, toplamda 39 puan toplayarak inanılmaz bir geri dönüşü gerçekleştirmenin inanılmaz mutluluğu yaşadıklarını söyleyerek, “Mucizenin adı ÇANAKKALE” dedi.

Çanakkale teknik direktörü Ahmet Ogan, göreve geldikleri günden sonun kadar her türlü maddi ve manevi desteğini sağlayan başkan İbrahim Şeker, yönetime, eski başkanlarımız ve yöneticilerimize, ana sponsorumuz Burçin Döveç, diğer tüm sponsorlarımıza, hocalarım Mustafa Özkaraman, Kemal Soybir, Önem Fenercioğlu, Korhan Kotbaş, Serkan Ekşici, her koşulda yanımızda olan İlker Ekşici, Muharrem Sonatlı, Evren Dalkılınç, İsmail Aktuğ, Derviş Karaca, Ramadan Şemsettin, Zafer Çoban’a zorlu ve sıkıntılı dönemde her zaman yanımızda destek olan 12.adamımız taraftarlarımıza ve işin gerçek mimarları “Cesur Yüreklerimiz” futbolcu kardeşlerimize sonsuz teşekkür ederim diyerek sözlerini tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75